Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gdybym ja miała wybierać to event na Wyspie jest ciekawszy i ma dużo lepsze itemy.
    Takie rozkład, że równocześnie robimy na Farmie i Wyspie da się spokojnie ogarnąć, tym bardziej, że na Wyspie nie ma wypadajek.

olga33331, olgs3 oraz dotikampo lubią to.
  2. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Uff, event tylko na farmie, a drugi na wyspie. No to git. Tylko.. mieliśmy dawać te doniczki trzem myszkieterom a nie jakiemuś czwartemu myszkieterowi innego gatunku -.-
    Dobra opcja jest taka, że można siać te fiołki które pasują. Na noc niebieskie, w dzień białe lub pomarańczowe. Tylko ilość potrzebnych wypadajek przeraża. Oby wypadalność była bardzo, a nawet ekstremalnie wysoka xD

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przekona mnie ktorys z farmerow do robienia tego eventu,,,prosilbym o pokazanie jego zalet oraz co dzieki niemu zyska moja farma,,,,
    nie zartuje sobie teraz,,pytam powaznie...:)

4. Gogosia

Gogosia Analityk forum

możecie mi powiedzieć co to za runa skracająca czas rośnięcia? któryś raz już słyszę.
    norbi- grasz to rób dla pnącza, takiego już nie zdobędziesz, a i tak robisz wyspę, więc przy okazji zrobisz ten :p

abc2016 lubi to.
  5. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy każdy event robi się dla zysku ? Ja robię bo lubię. Twoja może nie ale wiele innych farm zyska na gałązce. Wyobraź sobie że jest wielu graczy na dorobku.

Będę siał najdłuższe i te krótkie no i miksował

6. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

Szybsze dojrzewanie - działa na nawóz i SN

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gogosia zmień proszę kolor czcionki w podpisie sygantury, ponieważ czerwony i jego odcienie zarezerwowane są dla Ekipy forum.

8. Gogosia

Gogosia Analityk forum

ale skąd ją wziąć?

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

To ze uszlachetnienia ze szklarni.

10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No to ja poważnie odpowiem (ale pamiętaj, że co ja tam wiem).
    Dla ciebie ten event nie ma żadnych zalet, a twoja farma nie zyska absolutnie niczego, w każdym razie niczego sensownego. Nie wiem, co teraz robisz na farmie, ale na pewno ma to jakiś konkretny cel (szykujesz się do nowych leveli na przykład), a przerwa w tych przygotowaniach niepotrzebnie je zahamuje.
    Gorzej: moim zdaniem ten event ma dramatycznie mało zalet dla większości graczy, może z wyjątkiem tych na bardzo niskich levelach (którzy za pół roku zaczną narzekać, że mają do zebrania tyle marnych gałęzi pnącza).
    Jeśli ktoś nie odczuwa przymusu robienia wszystkiego, powinien moim zdaniem spauzować (i siać do stodoły na przykład, co jest bodajże ulubionym zajęciem farmerów).
    Na ten event szkoda takich dóbr, jak kupony, chutney, SN, SZ, własny czas.
    Jedyne, czym ta konkretna imprezka się broni, to możliwość odbębnienia jej przy okazji działań na wyspie (na tych samych kuponach i chutneyu), bo tam to naprawdę warto.
    Masz poważną odpowiedź... a teraz ja spytam poważnie: dobrze trafiłam...? ;)

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Runa znajduje się na drzewie mądrości (na opisie drzewa z prawej strony 5 od dołu - koszt 60 gwiazdek)

Farma przygotowana pod oba wydarzenia. Lubię taplać się w robocie po pachy, więc i teraz będę dłubał :)

12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Już 14:01 a bratków nie ma :eek:

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie są.Przeloguj się.

Wygrałam Lot helikopterem i to ze zwykłych kręceń :)

SperanzaE, olgs3 oraz .-Kamilka-. lubią to.
  14. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Pojawiły się po przelogowaniu :)

15. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Ze wszystkich małych pól dzikich róż wypadło mi 157 wypadajek. Mogło być lepiej, mogło być gorzej.

16. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

nie jest zle na 2-ch polach krokusy i jedno pole w zagrodach i drzewkach 186 szt

17. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ja miałam robić niebieskimi bratkami ale jak się okazało że na wyspie jest 6 godzinna rośliną to może w dzień będę siać 6 godzinne bratki a na noc niebieskie i takim miksem się zrobi. Jeszcze niedawno eventy z obdarowywaniem, karmieniem itp robiłam do ostatnich chwil licząc na fajne prezenty, tym razem zgarniam pnącze i daje sobie spokój, za dużo tego wszystkiego ostatnio ...

eliza9070, abc2016 oraz dotikampo lubią to.
  18. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Na początek trafiłam 100% do stodoły/24h:inlove:
    Robie 2 eventy bo taka jest "robota" farmeraxDxDxD

SMOD_Atena, oset53 oraz dotikampo lubią to.
  19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Super, u mnie wtyczka nie daje rady i ciągle ulega awarii.
    nic nie mogę zrobić, jak wchodzę na pole to od razu bach, po wtyczce:wuerg::cry:xD

olga33331, ANIUTKA1959 oraz leloszek373 lubią to.
  20. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Na początek 226 wypadajek

leloszek373 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.