Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. młoda33

młoda33 Czeladnik forum

dziękuję wszystkim za pomoc w realizacji ewentu nareszcie koniec:)

Krokodylek75 lubi to.
  2. 1zosia

1zosia Czeladnik forum

zabraknie mi jeszcze doniczek, posiałam dynie, ale nie wiem czy wystarczy na 2 produkty z młyna... pomocy....

3. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mnie brakuje 5 kompozycji czyli 150 doniczek- nierealne:(

4. -senait-

-senait- Hrabia forum

i znów 3-letnia przerwa ,,że odkładasz gumiaki? mój event zakończyłam teraz i rzeczywiście z wypadajkami był duży problem jak rzadko kiedy ale rośliny długorosnące potrafiły wypluć doniczek na dwie nawet kompozycje

bogusiania lubi to.
  5. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

Witam wszystkich,

mnie się udało zrobić 42 doniczki, brakuje mi wypadajek gdyby ktoś zechciał pomóc będe bardzo wdzięczny.
    Odwdzięcze się czutnejem.

6. malenka13071991

malenka13071991 Czeladnik forum

Brakuje mi 32 doniczek, ale obawiam się że z upraw tyle nie wypadnie więc jeśli mogę prosić o pomoc to poproszę o doniczki :) odwdzięczę się!!

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

młoda33 Twoje posty usunęłam, niczego do tematu eventu nie wnosiły. Proszę również o nie pisanie postów jeden pod drugim.

8. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

oh nie mam zamiaru palić gumiaków :D tylko odkładam na chwilę, czyli spokojne farmerowanie: uzupełnianie stodoły na luzie, wykonywanie misji w spółdzielni na luzie i podnoszenie poziomów na luzie - to wszystko mogę robić na boso :D

aankaa_66, -agax3- oraz duzy6666 lubią to.
  9. malenka13071991

malenka13071991 Czeladnik forum

Bardzo dziękuję za doniczki :) Udało się ukończyć :)

duzy6666, -agax3- oraz agnieska lubią to.
  10. agnieska

agnieska Ekspert forum

Brakuje mi 5 doniczek do itemu Rzut donicą :oops:
    Już mam :)

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2018
    -agax3- lubi to.
  11. 1zosia

1zosia Czeladnik forum

brak mi jeszcze 35 doniczek, za godzinę zbieram dynie z 1,5 pola i kukurydzę z 1 pola, może wypadną....

12. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

33/45 może w nastepnym evencie będzie lepiej,wypadajek mi starczało na około 5 prezentów dziennie,mino że na noc siałam orzech :eek:

13. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Event okropnie męczący, chyba już dawno tak źle zz wypadajkami nie było:mad: Brakuje mi jeszcze 35 więc, mmyśle, że już po pnączu:cry::cry: Jeżeli przy następnym evencie będą tak słabo lecieć, to będzie masakra:wuerg:

14. andzia.b

andzia.b Czeladnik forum

brak 50 doniczek niestety :(

15. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mnie brakuje 90 doniczek xD
    posiałam uszlachetnioną cebulę z zielonymi kropelkami i kupką - zbiór za 20 minut. zobaczymy czy cebula dopisze...

16. dora5529

dora5529 Naśladowca mistrzów

Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc :inlove: event zrobiony :D

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2018
  17. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

uszlachetniona cebula z trzech łąk dała ponad 120 donic. starczyło nie tylko na 3 /bo tyle brakowało do pnącza/ ale i na 4 kompozycje:)

-agax3- i duzy6666 lubią to.
  18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

-agax3- lubi to.
  19. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Ufff, udało się dosłownie w ostatniej chwili, rzutem na taśmę - o 13:55, 2 bezcenne doniczki nad stan - ukończyć event i zdobyć dość fajne pnącze :) Żeby te wypadajki lepiej leciały w przyszłych eventach - gracze mniej by się stresowali :)

-agax3- lubi to.
  20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony, dziękujemy za Wasze opinie w temacie, watek zamykam i przenoszę do archiwum ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.