Opinie Trzej myszkieterowie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 21 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

No dobrze...:) do pnącza brakuje 29 wypadajek :)

empatyczna i -agax3- lubią to.
  2. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Wreszcie wymęczyłam ten event...:cry::oops:.Trzymam kciuki za męczących..się z myszami:) i gratki dla tych co już zapomnieli o nalocie mysz w przebraniu..xD
    Miłego dnia....

3. Kathea

Kathea Baron forum

Rany, we wcześniejszym evencie narzekałam na wypadajki, ale teraz to już totalna masakra u mnie. Brakuje jeszcze 40. Do jutra wypadną, ale coraz gorzej z tym wypadaniem jest.

4. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

ja też wreszcie wymęczyłam ten ewent. Nagrody z bardzo niskiej półki bez względu na wsad. Szkoda pisać:sleepy::sleepy:

5. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Udało się. Pnącze odpalone. Nie wiem jak u innych, ale miałem więcej wypadajek z zagród i warsztacików niż pól. Trzymam kciuki za zmagających się z doniczkami.

aagajkowska i -agax3- lubią to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A mnie zostało 387 doniczek i właśnie nie wiem czy opłaca się dalej karmić.Event skończyłam chyba w sobotę.Zrobiłam 10 jeszcze dodatkowym kompozycji,ale nic ładnego nie wygrałam.Ale jakoś tak szkoda,żeby się zmarnowały.

empatyczna, aagajkowska oraz -agax3- lubią to.
  7. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Nareszcie pnącze odpalone. Powodzenia zmagającymi się z doniczkami.

Dybilas4, empatyczna oraz -agax3- lubią to.
  8. Furiouss

Furiouss Okazjonalny autor

44/45! 14 doniczek do końca... Miałem nadzieje, że już dziś skończę. :sleepy:

-agax3- lubi to.
  9. niki1990

niki1990 Komandor forum

Hihi ja mam dokładnie tak samo, tyle, ze mi brakuje 25 szt. Za 2,5 gadziny zbiór żonkila, więc na noc już odpalę gałąź

-agax3- i duzy6666 lubią to.
  10. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Czy informacja z tabelki została gdzieś poprawiona? jeśli tak proszę o link
    Aby zapełnić cały pasek postępu (45 kompozycji z fiołkami) siejąc jeden rodzaj fiołka będziemy potrzebować:

11. agnieska

agnieska Ekspert forum

Ja znowu eventu nie zrobię przez wypadajki. Mogliby wymyślić jakiś dżem zwiększający wypadajki eventowe :sleepy:

12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Mnie udało się skończyć dziś rano (wczoraj brakowało 150).
    Dziś leciały jak oszalałe. Roślinę miałam w nadmiarze więc kolejnych 5 ukręciłam.

0olimpia0 i kacper_07 lubią to.
  13. Piotrusia1

Piotrusia1 Okazjonalny autor

Ja też eventu raczej nie ukończę-fiołków w bród mogłabym chętnie porozdawać, ale doniczki nie lecą-z tymi wypadajkami zawsze jest problem, chyba zacznę odpuszczać eventy z wypadajkami, bo szkoda stresów...:sleepy:

bogusiania lubi to.
  14. niki1990

niki1990 Komandor forum

No nareszcie fajrant. bardzo wkurzający event i bardzo wredny. Tak BP, wypadajki, jak zawsze

0olimpia0, bogusiania oraz Furiouss lubią to.
  15. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Pnącze wisi :) huuraa....ale cieżko było! nawet teraz-osttani zbiór(leciąło podle..)

16. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

O której jutro koniec eventu? 14ta?

17. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Wg zegara i ogłoszeń 14

Czwartek 22.02.2018, godz. 14:00

Środa 28.02.2018, godz. 14:00

Do końca brakuje mi 6 prezentów (153 doniczki). Zobaczymy rano czy goździki okażą się łaskawe :D

bogusiania i .-Kamilka-. lubią to.
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

suzana66 - Twój post zawierający sam cytat usunęłam.

19. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Dziękuję

20. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

no i udało mi się, o dziwo - po wieczornym (dla mnie nocnym) zbiorze porów i żyta na telefonie (żeby komputera nie włączać), dziś rano zakończyłam ewent, pnącze zadyndało, ale nie mam satysfakcji jakiejś z tego eventu, nagrody marne: samo PD, TPD i SG, raz chyba wypadła pasza, raz sokoły i dwa razy sadzonki jakieś :( w marcu odkładam gumiaki po pełni księżyca

azadrubalja lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.