Tryb urlopu

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by adikamila, Feb 16, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Czy ja dobrze rozumiem, że tryb urlopu nie daje mi żadnych korzyści i równie dobrze mogę zwyczajnie nie wchodzic przez tydzien na farmę? Tryb urlopu gwarantuje tylko słabe prezenty od franka, które mogłabym sobie darować, ale np. sąsiedzi nie dostana ode mnie żadnego prezentu a na polach nic przez ten czas nie można posadzić. Jesli mogę podrzucić pomysł to w ustawieniach urlopu można by było włączyć usługę prezentów dla znajomych i grafik sadzenia roslin na kazdy dzień urlopu :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku Urlop na farmie :

„Urlop” jest to funkcja w grze, dzięki której mamy możliwość „zawieszenia” farmy. Oznacza to, że przez czas trwania „urlopu” nie musimy logować się na swoje farmy.

Mając aktywny czas „urlopu” :
    - nie stracimy naszych sąsiadów [​IMG]
    - nasz wskaźnik (termometr) będzie wciąż zielony [​IMG]
    - nie wyrosną nam chwasty [​IMG]
    - nie stracimy punktów klienta w zleceniach w Spółdzielni [​IMG]
    - darmowe próby za codzienne zalogowanie dopisują się automatycznie do 5 sztuk [​IMG]

- jeśli mamy aktywowany tryb urlopu to u Franka Kędzierzawego nie stracimy swoich dni logowania, kiedy nie będziemy aktywni [​IMG]"

Jeśli masz jakiś pomysł na ulepszenie tej funkcji w grze, zapraszam z opracowanym zgodnie z zasadami i wzorem pomysłu do tego działu : >>>Zbiór aktualizacji i pomysłów<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Dziękuję za info :) Już wszystko wiem, mozna zamykać. Pozdrawiam:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.