Tryb urlopu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anaelka, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anaelka

anaelka Forumowy żółtodziób

Witam,
    tydzień temu włączyłam tryb urlopu na swojej farmie. Dzisiaj jak się zalogowałam to, o zgrozo, zobaczyłam tylko chwasty i smutnego Franka. Czy trafił mi się jakiś błąd czy trzeba coś jeszcze kliknąć oprócz "aktywuj tryb urlopu"?

2. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Jeśli przelogowanie się, zalogowanie spod innej przeglądarki, czyszczenie ciastek (przeglądarkowych i fleszowych), a także czyszczenie pamięci podręcznej nie pomoże, skontaktuj się proszę z pomocą techniczną (link znajdziesz pod okienkiem z grą).

Podaję link do poradnika Gdy gra nie działa - poradnik i trzymam kciuki, aby to był tylko błąd wyświetlania :)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz może jeszcze jakieś pytania? :)

4. anaelka

anaelka Forumowy żółtodziób

Nie, dziękuję, to wszystko :) Chyba będę musiała napisać do pomocy technicznej. Dziękuję za odpowiedź.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro wszystko jest już jasne temat zamykam :)
    Życzę miłej gry i spokojnej nocy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.