Trudności z zalogowaniem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bogusiak80, 2 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Od późnych godzin wieczornych wczoraj do dzisiaj nie mogłam zalogować się do gry.Przy kliknięciu zaloguj miałam komunikat -brak możliwości połączenia z serwerem.Dzisiaj rano kręcił się kwiatek ,zrezygnowałam bo nie mam czasu czekać aż gra będzie dostępna.Wyczyściłam ciasteczka,zresetowałam router i problemy nie ustępowały.Ponowiłam próbę dzisiaj wieczorem owszem gra po długim czasie pozwoliła mi się zalogować ale przechodzenie z planszy na planszę trwa bardzo długo.Nie miałam takich problemów podczas ataków DDos.Zalogowanie przez Klienta było niemożliwe.

krasnoludek10 i Anetta41 lubią to.
  2. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Niestety mam to samo, ta gra jest obecnie kompletnie niegrywalna8)

krasnoludek10 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W sytuacji kiedy wszelkie czynności typu czyszczenie, zmiana przeglądarki nie przynosi efektu a zajrzycie na forum i nie ma innych zgłoszeń to warto skontaktować się z PT w celu sprawdzenia konta.
    Akurat ani wczoraj wieczorem, ani dziś rano Gracze nie zgłaszali problemów z logowaniem.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

krasnoludek10 lubi to.
  4. bogusiak80

Dziękuję Ateno wyrzuciło mnie wczoraj i już nie miałam internetu.Przy logowaniu na Farmę znika mi internet.Próbowałam dodzwonić się do dostawcy internetu ale sobota niby pracują ale nikt nie odbiera.Teraz udało mi się wejść do gry nie wiem na jak długo pisząc do PT mogę nie odebrać odpowiedzi.Nie wiem czy zawracać im głowę?.Próbowałam od rana dzwonić w sprawie internetu ale nadal nikt nie odbiera a podobno mają dyżur.Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i przepraszam,że dopiero dzisiaj udało mi się odpisać.

5. SMOD_Atena

bogusiak80 bardzo proszę, ale jeśli masz problemy z połączeniem internetowym to nasza PT nie będzie mogła w żaden sposób pomóc, nie ma wpływu na usługi internetowe.
    Właściwszy będzie kontakt z działem obsługi usługi internetowej, telefoniczny bądź mailowy.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

IRENOWO Twój post usunęłam, zapraszam tutaj: Ciągła zawiecha...

6. bogusiak80

Dziękuję Ateno na razie cieszę się ,że weszłam jutro od rana będę działać w sprawie internetu.Będę dotąd dopóki mnie nie wyrzuci.Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i życzę miłego dnia a skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.