Trudności w zbieraniu przedmiotów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika slincer541, 29 listopada 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. slincer541

slincer541 Forumowy żółtodziób

Witam! Otóż chciałbym się poradzić JAK szybko zdobywać przedmioty takie jak Narzędzia. Bez tego jestem w totalnej lipie... wszystkie zadania wymagają ogromnej ilości produktów, które wymagają budowy w warsztaciku. Mając 63 poziom mam okropny natłok misji, nie mam pojęcia czym zająć się najpierw :(( A o zdobywaniu Gwiazdek nie wspomnę.... Ciężko mi zdobyć 50 a co dopiero 100,200,300... Pozdrawiam!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Przede wszystkim to wszystko w grze zbieramy przez dłuższy czas a z czasem wszystkiego będziesz miał więcej i więcej. Nie stanie się to jednak przez tydzień, miesiąc czy kilka miesięcy ale przez kilka dobrych lat. Ja po ponad 11 latach aktywnej gry np. wszystkie runy na drzewie mądrości mam odkryte a gwiazdek na stanie ponad 30 tys. Podobnie z narzędziami, roślinami, owocami, itd... Ale tak jak napisałam, na to potrzeba czasu i aktywnej gry przez długi czas.

Zajrzyj proszę do poradników, w których znajdziesz wiele porad: FAQ - Gra. Polecam też wskazówki Graczy: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.

Zachęcam do lektury wątków, w których również możesz znaleźć wiele cennych podpowiedzi i wymiany doświadczeń Graczy z długim stażem: Dyskusje o grze i nie tylko. Możesz tam też porozmawiać i zapytać Graczy o ich strategie i sposoby na grę.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. slincer541

slincer541 Forumowy żółtodziób

Dzięki! Nie mam można zamykać :3

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.