Trudności w zalogowaniu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 1 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dzisiaj zainstalowałam najnowszy AFP i ciężko się zalogować na farmę muszę kilka razy próbować,bo barany się na taczkach wożą i farma nie może się załadować.

2. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Potwierdzam wpis Renii, choć ja AFP nie zmieniałem, więc nie w tym problem.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Zapewne, w najbliższym czasie sytuacja się poprawi :) Proszę, dajcie znać, czy się polepszyło.

EDIT: Pojawiło się Ogłoszenie: KLIK.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lipca 2015
  4. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie w ciągu dzisiejszego dnia gra się dość szybko ładowała,a teraz znowu ładuje się powoli muszę kilka razy odświeżać stronę.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Po zainstalowaniu nowej wersji wtyczki AFP podczas ponownego logowania do gry, gra zawsze się wolniej ładuje, ale jak już wszystkie informacje zostaną na nowo zapisane, to gra powinna działać prawidłowo. Jak czytamy w poradniku na prawidłowe działanie gry ma wpływ kilka czynników :

"Należy pamiętać, że szybkość działania gry w bardzo dużym stopniu zależy od prędkości posiadanego łącza internetowego. Przy tzw. szybkich łączach bardzo często zdarza się, że podczas dużego obciążenia sieci mogą wystąpić czasowe spowolnienia, które mają istotny wpływ na działanie gry.
    Także po każdej większej aktualizacji w grze, należy się liczyć z tym, że gra przez jakiś czas (nawet do kilku dni) może się ładować i działać wolniej. Jest to spowodowane koniecznością pobrania wszystkich istotnych dla jej działania elementów w celu zapisania ich w pamięci podręcznej komputera. W przypadku osób korzystających z wolnych łączy, w pierwszych godzinach po aktualizacji, pełne ładowanie gry może trwać bardzo długo.

Proszę także pamiętać, że na szybkość działania gry ma także wpływ liczba innych uruchomionych/aktywnych w tym samym czasie aplikacji, korzystających z połączenia internetowego np. komunikatorów internetowych, innych stron itp. Pobieranie plików z Internetu podczas grania zaburza prawidłową komunikację serwera z klientem Flash w przeglądarce. "

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mam więcej pytań i dziękuję za odpowiedź :) Łączę mam dość szybkie widocznie to jak piszesz spowodowało pobrania najnowszego AFP. Miłej nocy życzę :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również życzę miłej nocy i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.