tropikalny ogród dendrologiczny 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Klasa3gb, 31 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klasa3gb

Klasa3gb Okazjonalny autor

Zakończyłam misję tropikalny ogród dendrologiczny 2. Nie pojawił się on jednak wśród mojego inwentarza. Czy aby tak się stało, muszę wcześniej zakończyć misję tropikalny ogród dendrologiczny? Mam już taki ogród, ale ze świątyni małp.

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

zrobienie misji, daje jedynie schematy do rozbudowy, a jak masz ze swiatyni malp to więcej się nie da, tutaj więcej info https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/magazyny-menażeria-manufaktura-i-ogród-dendrologiczny.36200/#post-1170666
    nie wiem czy można mieć dwa, ze swiatyni malp i za floreny :)

edit___

sprawdziłem można mieć dwa, ale drugi za floreny info tu:

https://board-pl.farmerama.com/inde...ra-i-ogród-dendrologiczny.36200/#post-1594376

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk dziękuję za pomoc.

Jeden tropikalny ogród dendrologiczny otrzymamy za odblokowanie odpowiedniego posągu, drugi możemy kupić w Galerii handlowej za 199 florenów.
    Za wykonanie misji w Spółdzielni magazynu nie otrzymamy, wśród nagród są jedynie schematy potrzebne do rozbudowy magazynów.

Wszystkie informacje znaleźć można w poradniku:

Klasa3gb czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Klasa3gb

Klasa3gb Okazjonalny autor

Dziękuję za odpowiedź.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.