TROPIKALNY KARNAWAŁ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika IRENOWO, 24 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

zadanie 1/5 srebrna wykonane , ZŁOTA zaczęta dostarczono 10 indyków i 20 owoce kapeluszy i nie mogę zakończyć go

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A czy masz wystarczającą ilość rośliny specjalnej czyli afrykańskiego irysa?

3. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

mam sporo irysa i wyskakuje 2/5 srebrna ciasteczka usunięte pozdrawiam

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli masz odpowiednią ilość produktów do oddania w zadaniu, a nadal nie możesz go ukończyć, to skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<
    Zmień przeglądarkę oraz pamiętaj o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych. Jeśli te porady nie pomogą, skontaktuj się z Pomocą Techniczną. Z pozycji Forum nie mam możliwości sprawdzenia, co dzieje się na Twojej Farmie.

5. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jest taki zielony suwak po prawej stronie, musisz sobie nim przesunąć, bo zawsze na wierzchu wyskakuje kolejny poziom z misji:)

6. Autorka była zalogowana na forum (Wczoraj o 15:07) ale dodatkowych pytań nie widzę więc watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.