Tropikalna menażeria

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jaadao, 5 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Ukończyłam w Spółdzielni całe zadanie "Tropikalna menażeria" . Nie mogę jej nigdzie znaleźć,w pasku mam tylko zdjętą z pola manufakturę.

Sprawdziłam również ogrody w skończonych zadaniach w Spółdzielni i brak mi 1ogrodu dendrologicznego. W skończonych zadaniach mam 2 ogrody a na farmie mam tylko 1.

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jaadao za wykonanie zadań z misji nie otrzymujemy Menażerii ani też w przypadku innych misji pozostałych magazynów. Wśród nagród są między innymi schematy, które potrzebne są do rozbudowy Menażerii a sam magazyn tropikalny można odblokować w Świątyni małp/pomieszczenie VII za 45 złotych bananów lub kupić w Galerii handlowej za 299 florenów.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Bardzo dziękuję za wyczerpujące informacje. Z tego wynika że po wykorzystaniu runy na drzewie mądrości i po odblokowaniu za 45 ZB niepotrzebnie zrobiłam całe zadania w Spółdzielni wkładając ogrom towarów za grube miliony. To mi nic nie dało- menażerię mogę sobie tylko kupić za 299 FL.

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2018
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak napisałam wyżej, po jednej Menażerii na farmie i wyspie otrzymamy za odblokowanie runy/posągu, kolejne są już tylko za floreny a za wykonanie zadań w misjach otrzymujemy przewidziane w nich nagrody.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.