Tropikalna menażeria.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 19 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Gdy ją odblokuję za banany w świątyni na bahamie to będę mógł od razu z niej korzystać mając 4 wolne pola pod zabudowę dowolnej zagrody?

I jeszcze jedno pytanko.
    Jeśli nie pokazuje mi się komunikat, że dany sąsiad przesłał mi prezent a wiem, że przesłał o danej minucie to jest to jakiś błąd, kwestia ustawień? czy może opóźnienie?

2. czeresnia82

czeresnia82 Czeladnik forum

kwestia ustawienia

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

JohnLock dzień dobry :)

1. odblokowanie tropikalnej menażerii za złote banany spowoduje, że możesz wystawić ją na "zieloną trawkę" jak każdą zagrodę czy warsztat i od razu do dyspozycji masz 4 sloty w których możesz ustawić dowolne zagrody. Wszystko zostało opisane w poradniku - Magazyn - Menażeria, Manufaktura i Ogród dendrologiczny;
    2. Prezenty otrzymywane od sąsiadów i znajomych możesz podejrzeć albo klikając w ikonę prezentu (wyświetli Ci się lista otrzymanych prezentów) lub poprzez dziennik zdarzeń (jeśli obejmie ten okres) który znajdziesz pod ikonką strzałki u dołu planszy do gry (środek monitora). Jeśli nie widzisz prezentów w osobnym okienku - włącz w ustawieniach gry opcję "pokaż prezenty w okienku pop up". Gdyby ta opcja u Ciebie była włączona i nadal nie widzisz prezentów pozostaje zgłoszenie do Pomocy technicznej.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

4. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

O masz a ja nigdy nie klikałem na ten niebieski prezent bo po prostu myślałem, że on jest tak sobie, nie wiedziałem :cry:

Dziękuję za pomoc to wszystko można zamknąć :)

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Skoro można to zamykam :)

Miłej niedzieli życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.