tropikalna manufaktura

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewa57be, 1 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewa57be

ewa57be Czeladnik forum

kupiłam za floreny tropikalną manufakturę i nie mogę jej nigdzie ostawić na bahamaramie. Pojawia się komunikat ,że od 50 poziomu, ja mam 283. Co mam zrobić?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Chodzi o 50 poziom na Farmie, a nie na Bahamaramie, ale skoro manufaktura była dostępna w Galerii, to z pewnością go masz.
    Spróbuj odświeżyć grę i ponownie tę manufakturę ustawić. Upewnij się też, czy stawiasz ją na "gołym gruncie" oraz czy na danej łące nie masz już ustawionych 5 innych tropikalnych manufaktur. Jeśli tak - spróbuj ją postawić na innej łące Bahamaramy.

Daj proszę znać czy to pomogło.

3. ewa57be

ewa57be Czeladnik forum

Na Farmie mam 98 poziom i tam mam inne manufaktury Na Bahamaramie nie mam żadnej. Jak chcę ją wstawić , to na pasku zagród i warsztatów jest przekreślona.

Muszę zaznaczyć ,że grę wznowiłam po 6 latach. Może to ma znaczenie.

Posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 maja 2021
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Fakt, że miałaś przerwę w grze nie ma tu znaczenia:) Sprawdź proszę, czy odblokowałaś tę manufakturę w Świątyni małp (za złote banany). Jej posąg znajduje się w VII Komnacie. Zgodnie z FAQ:
    Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. ewa57be

ewa57be Czeladnik forum

nie dziękuję

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.