tropikalna girlanda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fankaromka, 17 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

w misji ,,Pokaz niezwykłych sztuczek,,jest w nagrodach Tropikalna girlanda,szukałam w stodole(we wszystkich działach)i nie ma.gdzie jej szukać i do czego ta girlanda jest potrzebna?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj

Tropikalnej girlandy szukaj w spiżarni, ponieważ jest produktem z Dzielnicy Rzemieślniczej - kwiaciarni.

Informacja o Tropikalnej girlandzie z Poradnika:
    Tropikalna girlanda
    slot: złoty
    efekt: + 1 roślina więcej z kategorii "kwiaty" na Bahamaramie przez 6 h

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. fankaromka

w spiżarni jej nie ma, a może dlatego że nie mam aktywnej kwiaciarni?dziękuję za odpowiedz,miłej niedzieli......

4. MOD_Zła

Nie. Posiadanie Kwiaciarni nie ma wpływu.
    Wyloguj się i zaloguj ponownie.
    Możesz też kliknąć w złoty slot w okienku bonusów po lewej stronie i girlanda powinna się pokazać.

Czy znalazłaś?

5. fankaromka

zrobiłam tak jak radziłaś,wylogowałam się i ponownie zalogowałam(kilka razy),i sprawdziłam w okienku bonusów,niestety nie ma jej tam.

6. MOD_Zła

Sprawdź dokładnie zadania, czy na pewno zrobiłaś właściwe, dające tropikalną girlandę.
    Jeśli je zrobiłaś, a girlandy nie ma, napisz do Pomocy Technicznej. Poradnik, jak to uczynić: Pomocy Technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. fankaromka

zadania zrobione właściwie,piszę do PT,pytań więcej nie mam,dziękuję za pomoc.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.