Trolling w wiadomościach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 2 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Od rozpoczęcia eventu Szwajcarskiego, moi przyjaciele zalewają mnie szwajcarską czekoladą. W dodatku, wysyłają mi miliony wiadomości o tytule "..." a w treści "...". To już trochę denerwuje... nie wiem, jak się zgłasza takie wiadomości. Nie chcę moich przyjaciół usuwać, bo nieraz są bardzo pomocni. Co mogę zrobić?

Za odpowiedzi dziękuję z góry. ♥

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Muszą ci wysłać wiadomość,aby dodać cię do znajomych i tym sposobem wysłać ci prezent.Domyślam się,że jest to robione z różnych kont.

3. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

To pewnie jakiś błąd jest.

4. Wika7022

Tak, są różne loginy, ale bardzo do siebie podobne, czasem różną się jedną cyfrą. Ja nie chcę mieć nieznanych osób na liście.
    Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... ale może i tak, a kto to wie?

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Powtórzę.Oby wysłać prezent,należy mieć daną osobą na liście znajomych,a opcja dodania znajomych jest możliwa tylko po wysłaniu wiadomości.

Anuszki lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Wika7022, nie rozumiem Twojego problemu.Z wiadomości od przyjaciół należy się cieszyć i nie nazwałabym tego trollingiem a raczej jak jest tego"milion"-spamem.Chyba że w wiadomościach jesteś wyśmiewana czy obrażana.W takiej sytuacji możesz zgłosić nadawców wiadomości do Pomocy Technicznej a ze swojej strony zablokować otrzymywanie wiadomości od wybranych Graczy a niechcianych znajomych po prostu usunąć z listy.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Kasialka lubi to.
  7. Wika7022

Ja Ciebie rozumiem, ale całą skrzynkę odbiorczą mam w kropkach. I jak chcę wysłać normalną wiadomość, to po prostu robi się denerwujące. Dostosuję się do Twoich porad, ale co raz nowi gracze do mnie piszą... mam wrażenie, że są to multikonta.
    Nie mam już żadnych pytań co do tego tematu, ale mam inne... dziękuję wszystkim za odpowiedzi. ;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz jakieś podejrzenia o nieuczciwości Graczy,itd...zawsze zgłaszasz takie uwagi do PT.Na forum ani nie udzielamy informacji o Graczach innym Graczom,ani też nie wyjaśniamy treści wiadomości.

A skoro nie masz już pytań,to temat zamykam.

Kasialka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.