TrissMerigold.

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika TrissMerigold., 14 czerwca 2026 o 21:20.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Sentymentalna się zrobiłam na starość i postanowiłam tu wrócić. Przypięłam nawet kartę z grą do przeglądarki co daje nadzieję, że o niej nie zapomnę.

Prosto z farmy wlazłam oczywiście na forum i przeglądnęłam wszystkie aktywne tematy jednym okiem. Prawie się wzruszyłam jak zobaczyłam nicki od dawna nie widziane, a lubiane i zapamiętane mile.

Stwierdziłam, że urządzę sobie tutaj taki dzienniczek odkurzania farmy. Liczę na to, że ktoś czasem wpadnie jakiś wpis skrobnąć, żebym mogła nowe posty dodawać, a nie tylko ten w kółko edytować xD:cry:

Wszyscy bez wyjątku mile widziani, stęskniłam się :inlove:

aweva55 i AnnDżelina lubią to.
  2. MOD_Solmyr

MOD_Solmyr Forum Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)

Dodaję wątek do alfabetycznego spisu treści (a w zasadzie aktualizuje poprzedni) i miłych rozmów życzę. :)

TrissMerigold. lubi to.
  3. twardy81

twardy81 Analityk forum

Witaj choć się nie znamy

TrissMerigold. lubi to.
  4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Witaj
    Miło widzieć po latach :)

Ach coś w tym jest, takie luknięcie po latach.
    Dzienniczek odkurzania farmy powiadasz - Ty zawsze miałaś fajne pomysły, życzę by się sprawdził.
    U mnie przypięcie karty z grą do przeglądarki, przestało działać dawno temu :p, klient na pulpicie ładnie wyglądał, ale skończył jako element wizualny xD.

Generalnie to pomysłów brakło, nawet kupowanie premium, by jednak zaglądać nie pomagało, kombajn zdalnie nie chciał sam działać xD a Franek tylko paczki przywoził i odsyłał z powrotem :p- namęczył się chłopina xD

Najlepiej działa nadal spontan i chęć posiania sałaty :)xD

aweva55 i TrissMerigold. lubią to.
  5. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A witaj . Tak sobie trzeci raz w Dziki Gon gram żeby zrobić wszystko przed wyjściem kolejnego dodatku a tu Triss na forum:p

aweva55 i TrissMerigold. lubią to.
  6. TrissMerigold.

Dzięki śliczne! To znaczy, że ja miałam już wątek? W sumie nie wpadłam na to, żeby sprawdzić xD:cry:, a po tylu latach to cud, że pamiętam w ogóle jak się te wątki zakłada

Każdy aktywny farmer na wagę złota teraz, więc pewnie się poznamy :p

A widzisz, właśnie przed chwilą zobaczyłam, że jest promocja na pomocników i kliknęłam, bo uznałam to za znak i dobry argument, żeby jednak pamiętać xD:cry: Zobaczymy jak u mnie się sprawdzi.

Ej, kusi mnie też, żeby odpalić, ale względnie niedawno (ze dwa lata temu) przeszłam maratonem całą serię od jedynki, więc racjonalizuje sobie, że mam to wystarczająco "na świeżo".

Miło was widzieć!!

Wczoraj już mi się oczy zamykały jak na tą farmę wlazłam, więc posiałam tylko na chybił-trafił to co mi się wydawało sensowne i poszłam spać. Teraz się idę rozglądać. Nie mam pojęcia co się opłaca siać/sadzić/hodować. Nie mam pojęcia za co się w ogóle brać o_O widzę nowe elementy mapy, przestrzenie, do których nie mam dostępu, masę wyskakujących możliwości, które są tajemnicą xD. Chyba zacznę na rozgrzewkę po prostu siać pszenicę i czytać faq xDxD

AnnDżelina lubi to.
  7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wiesz jak lubisz powolny nawet nie marsz ale spacer to Alpy będą dla Ciebie .. tam poza ścinaniem drzew i sianiem nic się nie dzieje . Przejście kolejnych poziomów to bardzo wolna droga

AnnDżelina lubi to.
  8. TrissMerigold.

Idę sprawdzić co to w ogóle są alpy...

9. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja zaczęłam od posiania sałaty- myślę sobie akurat w 5 min przelecę po polach, taa oczywiście szybko zapomniałam o sałacie, rosła dłużej, bo też nie wiedziałam chwilami gdzie jestem, kółko zmienili, jakieś zadania wyskakują, gorzej jak target w robocie xD
    Ostatnio jak byłam, to wrzuciłam do wora Dożynkowego co mogłam, taka zabawa na wyjście :pwięc same sentymenty zostały i podarki od farmerów :inlove:
    Ja pamiętam zachwyt a potem było "nie wchodż tam, nawet nie zaczynaj, bo tam sie nic nie dzieje" - ja weszłam, nie wiedziałam o co chodzi, nie chciało mi się odszyfrowywać i wyszłam.Ten wyciąg ot tak dla efektu wizualnego, czy dopiero po latach jak się tam coś w końcu ruszy, gorzej jak na pustyni, to warto?
    Są jakiekolwiek korzyści z bytności tam? Czy to takie kolejne przywiązanie farmera?

10. Kostka0226

Kostka0226 Okazjonalny autor

Hejka, a jak tam?
    Już Sąsiedzi pobudowali się obok?
    Dzika łąka już zapewne dawno odkryta?

11. TrissMerigold.

Alpy okazuje się, że mam na razie z głowy, bo poziom za niski xD:cry: a i gwiazdek na koncie za wiele nie ma xD

Wygląda na to, że plan to skupienie się na wykonywaniu misji. Eventy na razie olewam.

Hejka, hejka. Łąka odkryta, ale za płotem tak zarosło, że sąsiadów nie widać xD

12. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Aga :) Kopę lat :p Snowek już pewnie wyrósł :)

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2026 o 13:16
  13. TrissMerigold.

Fajnie, że jesteś :inlove:

Snowek ma już osiem lat na karku. Schorowane psisko już, ale wyraz pyszczka dalej jak u szczeniaka i głupiutki jak szczeniak xD

Marrylan lubi to.
  14. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

znaczy, ze szczęśliwy :) To już pan w średnim wieku ;) Na farmie to będziesz mieć dużo do nadrobienia :p Ale dasz rade :)

TrissMerigold. lubi to.