Trawa cytrynowa i imbir..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 4 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Naśladowca mistrzów

Bardzo proszę o pomoc - jak odblokować trawę cytrynową i imbir ??? :(

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Trzeba odblokować odpowiednie posągi w świątyni na wyspie - za złote banany - tak jak wszystkie inne rzeczy na wyspie :)

3. kasiamoja1

Ale odblokowałam - i nic, napisz proszę jakie posągi - może to nie te, które odblokowałam, gdzie te konkretnie są?? Szukałam także w instrukcji obsługi Bahamny - nic nie znalazłam.

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To przeloguj się na początek może :)

5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

6. kasiamoja1

Ewuniu - dziękuję, zerknę jutro , a do Moda - odblokowałam posągi dawno temu i się pogubiłam, więc przelogowanie nic nie da - proszę na drugi raz o bardziej dokładne odpowiedzi :)))

7. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Nie napisałaś, że posągi odblokowałaś dawno temu... Dopiero w ostatnim poście dałaś znać, ze dawno to zrobiłaś. Zatem skoro tak - powinnaś sformułować problem inaczej - że zniknęła Ci trawa cytrynowa i imbir... No chyba że chodzi Ci globalnie o odblokowywanie posągów w świątyni - że dawno to robiłaś. Bo już teraz nic nie rozumiem... Poza tym - w poradniku dotyczącym wyspy posągi są opisane w odpowiedniej tabeli: https://docs.google.com/spreadsheet...TBaclhZR05PbDU5ZFlqLXRkOHc&chrome=false&gid=0

Czy masz jeszcze pytania?

Edycja: dalszych pytań Autorki nie widać, zamykam wątek.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.