trafianie piłką

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 19 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

dlaczego jak chcę trafiać piłką do serduszek to się nie da nagle przestaje działać naceluje naciskam i nic a czas leci o co tu chodzi

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdarza się, że i u mnie nie za każdym razem po naciśnięciu przycisku myszy piłeczka poleci, ale myślę, że to wina mojej myszki, być może powinnam już ją wyczyścić albo wymienić na nową. Jednak na wykorzystanie 1 piłeczki czyli na 10 rzutów jest 60 sekund, mnie to wystarcza nawet przy moim kiepskim refleksie i zużytej myszce.
    Sprawdź proszę myszkę, której używasz, jeśli to bezprzewodowa to może baterie już ma słabe. Być może to nie wina myszki tylko przydałoby się już wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka ( cookies i flashowe ) zgodnie ze wskazówkami z poradnika: >> Gdy gra nie działa - poradnik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

refleks mam dobry a mimo to piłeczka nie leci a wy na wszystko macie odpowiedz ,że wina po stronie gracza dziękuje za poświęcony mi czas

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do wątku dyskusyjnego na temat eventu, znajdziesz w nim opinie innych Graczy: >>klik<<.

A skoro nie masz już pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.