TPD za pajęczyce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -maja9002, 2 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -maja9002

-maja9002 Forumowy żółtodziób

Za ostatnie zadanie z pajęczcą według poradnika powinno być 14000 TPD.
    Do przejścia poziomu brakowało mi 10300 TPD zrobiłam wszystkie zadania z pajęczcą i nic się nie zmieniło. Czary odprawione ( przelogowałam się kilkakrotnie, ciasteczka poczyszczone, przeglądarka zmieniona).
    W związku z tym pytanie do moda czy to błąd w poradniku?
    Jeśli ktoś ma to zadanie do zrobienia to proszę o zwrócenie uwagi czy u niego dopisze TPD czy PD.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja widzę w poradniku że jest 14000 PD nie TPD

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Za ostatnie zadanie Pajęczycy nie ma wśród nagród TPD. Jest 14 tys. ale PD czyli punkty doświadczenia na farmę. Spójrz proszę do tabelki :

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Antenka18, dziękuję za pomoc.

4. -maja9002

-maja9002 Forumowy żółtodziób

Po napisaniu posta weszłam jeszcze raz w FAQ i dopatrzyłam się, że to PD. Nie wiem jakim cudem wcześniej widziałam TPD. Chyba za bardzo chciałam przejść poziom i widziałam co chciałam zobaczyć :))
    Wszystko jasne można zamykać

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko jasne to zamykam temat i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.