Tour de Farma I

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kachna84, 27 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kachna84

kachna84 Zaawansowany

Witam, skończyłam Tour de Farma I, w ostatnim wygrałam Tour de Farma II i odblokowały mi się jakieś dziwne rzeczy po 3h w "zegarze" gdzie normalnie jest skrót informacji o eventach, co to takiego???

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nagrodą za skończenie ostatniego zadania w całości jest dostęp do drugiej części misji czyli Tour de Farma II.

A te rzeczy po 3h to jakiś błąd jest bo też to mam.

3. kachna84

kachna84 Zaawansowany

ok dzieki :)))

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

kachna84, u mnie też są te ikonki, prawdopodobnie jakiś chwilowy błąd wyświetlania, przekażę to odpowiednim osobom, ale ze względu na to że jest weekend, to szybkiej odpowiedzi raczej nie uzyskamy i wydaje mnie się, że szybciej znikną te ikonki.Na szczęście w niczym nie przeszkadzają.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

{Monia} lubi to.
  5. SMOD_Atena

Otrzymałam właśnie informację, że twórcy gry postanowili zrobić Graczom niespodziankę i bez ogłaszania została włączona wyprzedaż florenów, jednak do okna z wyprzedażą można przejść tylko z okna Newsów lub z Galerii Handlowej, ikonki w zegarze nie przenoszą.

Edycja: Ikona wyświetla się już prawidłowo i przenosi do okna z wyprzedażą.

kachna84, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 27 czerwca 2015
  6. SMOD_Atena

Sprawa ikon została wyjaśniona, kolejne pytania się nie pojawiły, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.