tour de farma 1

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PAOLO121290, 12 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

zakonczylem zadanie,ale nie wiem dokladnie jakie dostalem nagrody a szczegolnie jednej nie rozumiem.oprocz zaglowni,25000 sianogroszy,43000PD i 6 gwiazdek co jeszcze jest?ja myslalem,ze to tajemnicza zagroda,ale nie mam nic w inventarzu.szukalem w naklejkach i w itemach,ale tez nic i nie wiem co to jest i gdzie to znalezc.prosze o informacje jesli ktos wie.

2. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Zapewne chodzi Ci o nagrodę Tour de Farma II. To nie item ani zagroda tylko (podobnie jak to jest w przypadku odblokowywania kolejnych części Wyspy Skarbów) otwarcie kolejnej misji. Sprawdź więc w misjach. Tour I będzie w zakończonych, natomiast w aktywnych powinna się pojawić nowa misja Tour... II.

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nagrodą za wykonanie 4 zadania kategorii diamentowej jest misja "Tour de Farma II". Zajrzyj proszę do spółdzielni, czy pojawiła Ci się kolejna misja :) Proszę, poradnik: >>klik<<

4. PAOLO121290

tak,nowa misja pojawila sie,ale to jest raczej nowe zadanie a nie nagroda.tak bardzo liczylem na tajemnicza zagrode,bo potrzebuje zolwia i dziobaka >:(

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Żółwie czy dziobaki możesz otrzymać podczas mini eventu "Tajemniczy Stajenny", bądź wygrać TS-y w innych eventach. "Tour de Farma" jest misją, która działa tak jak misja "Wyspa Skarbów"- zakończenie pierwszej, aktywuje kolejną.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. PAOLO121290

misja "wyspa skarbow" odkrywa po kawalku wyspe skarbow,mnie zostala juz ostatnia chyba czesc do odkrycia.po zakonczeniu wszystkich tour de farm co sie dostanie?

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Tutaj znajduje się tabelka z zadaniami oraz nagrodami w "Tour de Farma II"- >>klik<<
    W ostatnim, 4 zadaniu w misji diamentowej do zdobycia jest item "Apsik!":
    1350 PD co 14 godz
    2 małe pola
    Za zakończenie nie otrzymuje się "ogólnej", dodatkowej nagrody, jednak sama forma "odblokowania" kolejnej części jest taka sama.

8. PAOLO121290

ok,nie mam wiecej pytan,narazie :)dzieki serdeczne za informacje i dobranoc.

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę dobrej nocy i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.