Tort

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pelargonia70, 31 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pelargonia70

pelargonia70 Okazjonalny autor

Witam Do odkrycia została mi ostatnia świeczka ,pytanie moje brzmi .Do ukończenia pola z tą świeczką , wymagane 2 pomarańczowe mam 7 klikam i nie ukazuje mi się napis zdmuchnij ,Natomiast ostatnia świeczka przy dwuch pszczółkach wymagane 4mam 4 i nic natomiast nawet klikając nie zdmuchniętą świeczkę pomarańczową a klikam na item to pokazuje ,że wymagane 4pomarańczowe a mi zero mimo ,że mam ich 7szt co robię żle czy gapa jestem hi

kotwbutach. lubi to.
  2. maslane04

maslane04 Książę forum

Świeczka przed zdmuchnięciem powinna zostać "udekorowana" czyli oddane "bezy". Żeby to zrobić trzeba mieć do niej dostęp tj. przynajmniej jedno z pól stycznych ze świeczka powinno być odblokowane.

kotwbutach. lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

maslane04, dziękuję za pomoc.
    Czy po tych wyjaśnieniach Autor(ka) ma jeszcze jakieś pytania?

4. pelargonia70

tylko mam 8bez i jak klikam na styczne pole pokazuje potrzeba 5 a u mnie zero i teraz niewiem dlaczego zero jka mam wystarczającą ilość bez?

kotwbutach. lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy wszystkie płytki stykające się ze sobą " po drodze" do ostatniej płytki z pomarańczową świeczką na samej górze tortu ( na 12-tej ) masz już udekorowane ( pokryte czekoladą ) - czyli oddałaś wymagane towary klikając " Dekoruj " i odebrałaś nagrody ?

kotwbutach. lubi to.
  6. pelargonia70

Takwszystkie mam polane czekolada została mi ostatnia świeczka istykające z nią plus ta gdzie dotykaja jej dwie pszczółki
    Jeżeli klikną na klauna mimo ,że jest kłódka widzi moje 8bez a jak klikam na styczne pole świeczki pomarańczowej już nie widzi 8 bez tylko pokazuje zero i napis dekoruj jest ciemny nie zielony

kotwbutach. lubi to.
  7. SMOD_Atena

Zanim udekorujesz ostatnią płytkę z pomarańczową świeczką, to najpierw muszą być udekorowane wszystkie płytki, które są przed nią i się z nią stykają, czyli ta płytka z lewej i prawej strony, oraz ta pod nią.
    Tak jak na przykładowej grafice pokazują zielone strzałki :

Na płytkach przylegających do tej ostatniej płytki nie może być kłódek.

kotwbutach. lubi to.
  8. piechanna

piechanna Analityk forum

Może w tym jest problem, że masz bezy pomarańczowe, a przy polu stycznym do świeczki potrzebne są czerwone
    i dlatego pokazuje zero, bo ich nie masz ? W sumie kolor niewiele się różni. Sprawdź, czy nie o to chodzi ?

kotwbutach. lubi to.
  9. pelargonia70

chodzi mi o tą świeczkę co odkrywa banany, i styczne pola pokazuje pomarańczowe bezy, chyba ,że kolor u mnie jest nie taki bo jest różnica czerwień a pomarańcz natomiast może, kiedy klikam na item to pokazuje mi 5 a masz 0 ale to zero jest czerwone i tu jest sęk bo jużnic nie kumam , item urodzinowa niespodzianka potem kłódka następny styczny urodzinowy transparent i dopiero ostatnie pole świeczki kłódka wszystko reszta pól odkryta i szło dobrze

kotwbutach. lubi to.
  10. SMOD_Atena

Musisz mieć udekorowaną za 5 czerwonych bez tę płytkę z itemem " Urodzinowa niespodzianka " po lewej stronie, tę po prawej i pod tą pomarańczową płytka chyba też, już nie pamiętam dokładnie.
    Zerknij proszę na obrazek i powiedz czy masz udekorowaną tę płytkę wskazaną zieloną strzałką, na prawo od strzałki i pod strzałką ? ?

kotwbutach. lubi to.
  11. pelargonia70

zrobiłam jedną czerwoną bezę i tu jest pies pogrzebany,bo pokazało ,że mam jedną czyli nie pomarańczowe jak pokazuje kolor tylko mają byc czerwone
    proszę o kłódeczkę wszystko wiem.

kotwbutach. lubi to.
  12. SMOD_Atena

Bardzo proszę, piechanna dziękuję za pomoc i skoro już wszystko jest jasne to temat zamykam.

kotwbutach. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.