Opinie Topiarowa tajemnica - hodowlane misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. puniak3

puniak3 Moguł forum

ja robię bo lubię tylko nie za bardzo łapię o co chodzi z tym uważaniem na oddawanie przedmiotów w misjach

tamako, MiszkaM oraz krasnoludek10 lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Niefortunny skutek niefortunnego kopiuj/wklej.
    Jeśli dobrze rozumiem, w tym evencie można oddawać tylko zwierzaki.
    W innych podobnych imprezkach oddawało się też jakieś dodatkowe przedmioty eventowe - tutaj takich przedmiotów nie ma, a tych kwiatków otrzymywanych w misji i tak nie można oddać inaczej, niż do misji, i to w takiej kolejności, że nikomu na pewno niczego nie zabraknie.
    Fragment FAQ do usunięcia ;)

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

czyli od razu w niedzielę w oazy ładujemy gady132 szt i na nastepny weekend brakować bedzie tylko 23szt odznak xD

4. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Fajnie, że dali obniżki, ale szkoda, że dopiero w niedzielę.:oops: Nie wiem czy tyle wytrzymam, bo już chciałbym mieć misję z głowy. xD

5. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

No to zbiór ssaków w sobotę a w niedziele pakujemy gady...bardzo ładnie tylko aby farma działała poprawnie;)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Czekam do niedzieli do Obniżek. A w międzyczasie pandy na wyspie. 6 ze 110 milionów sianogroszy poszło na paszę - skromnie:p;) Nie wiem czy teraz na handel się przyda, bo i tak trzeba hodować dla odznak, ale na pewno kiedyś się pandy przydadzą.

AngelGina i tamako lubią to.
  7. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Wszystko co chcialam jest w niedziele od 10:00....a ja wtedy od godziny w aucie i drodze z urlopu do NL.
    A co tam, jakos w aucie ogarne, w koncu pierwszy raz nie musze prowadzic.
    Bedzie ciekawie ;)
    Robie w niedziele tam gdzie zlapie zasieg :) :)

8. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Oczywiście, że robię! Kocham ewenty hodowlane! Uzbierałam sporo SP, perfum mam aż za dużo, tylko poczekać do BB i obniżek i ogień!

9. krasnoludek10

Tylko nie zaśnij na BB, bo ono już jutro się zaczyna:p A obniżki dopiero w niedzielę;)

bogusiania i bogusiak80 lubią to.
  10. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Za późno xD Już skończylam xD Ale SP nadal dużo zostało ;)

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  11. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Taki mi się kameleon wyhodował:D

12. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

1 część zrobiona , neonowe nietoperze...na szczęście dopiero 3 wiec jeszcze przyjmuję ;) haha

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie dzisiaj chomiki się spisały :inlove:

ch.png
    ch2.png

Teraz załadować po taniości gady na przyszły weekend i hamaczek ;)

14. krasnoludek10

Za jakieś 20-30 minut skończę pierwszą misję, w której hodowałem praktycznie same pandy. Jak na razie z ciekawszych hodowli tylko ze zwykłych tańcząca i to raz.

EDIT: Misja zakończona. "Ze zwykłych tańcząca" podskoczyło do dwóch.

PS. Rekiny najprawdopodobniej do jakiejś misji zbierałem, ale chyba jednak pójdą do tego hodowlanego.

Ostatnie edytowanie: 3 września 2023
    bogusiak80 lubi to.
  15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to ładować gady na full w oazy za 1SP :)

Miśkowo, hlnrys oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. krasnoludek10

Zapakowane jakąś godzinę - dwie temu, ale dobrze, że przypomniałaś, bo napisałem o rekinach a nie wszyscy mogą się zorientować, że uczyniłem to w kontekście całego eventu a nie pojedynczej misji i przez pomyłkę mogliby wsadzić rekiny:) A wtedy co? Figa z makiem i lament na forumxD:cry:xD

Zatem do oaz wędrują kameleony, anakondy lub żółwie. Przypominam jednocześnie, że do przyszłoweekendowej misji oprócz zapakowanych oaz w celu zdobycia odznak "Gad" (maksymalna ilość do nastawienia to 132 a po ich zebraniu w przyszły weekend do domku wędrują jeszcze 23 hodowle czyli łącznie 92 zwierzątka) potrzeba czterdziestu pięciu (45) żółwi:p

PS. Przypominajka językowa - Pragnę jednocześnie zwrócić uwagę, że spójnik rozłączny "lub" oznacza, że można wybrać jedno z tych zwierzątek albo kilka i zapakować nimi hodowlę. Nie ma ograniczenia do jednego czy dwóch gatunków.

EDIT: Dziękuję zizzie za czujność:)

Ostatnie edytowanie: 3 września 2023
    bogusiania i anna0089 lubią to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

To jeszcze jedna... hmm... przypominajka językowa: "lub" nie jest synonimem 8)
    To spójnik rozłączny jest.

Przepraszam za OT, ale tu grają dzieci i należy dbać o ich edukację 8)xD

18. krasnoludek10

Oczywiście masz rację, zizzie:) W sprawach językowych pośpiech absolutnie nie jest wskazany.

W temacie - czekam na kolejny weekend.

bogusiania, tamako oraz Odilia lubią to.
  19. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Wekendowa trzasnieta w korku pod Hanoverem :)
    Nawet gadostwo udalo sie zapakowac :)

20. bogusiania

bogusiania Książę forum

W niedzielę wsadzałam zwierzaki do oazy dopiero przed 21, więc praktycznie "na ostatni gwizdek". Miałam "stresa", czy zdążę 2 raz zapakować, a tu klops - 2 razy musiałam resetować farmę, bo nie dało się dać perfum wrrrr. Na szczęście bez paniki, bo panika, to najgorszy doradca, wszystkie zwierzaki czyściutkie, pachnące swojskimi perfumami, zjadły z apetytem pyszną różową galaretkę, zdążyły się pokolorować i dać kilkanaście minut przed 22 piękne, niebieściutkie odznaki. 1 misja szczęśliwie skończona, załadować gadów nie mogłam, bo gdzieś wypełzły ze stodoły i trzeba je z powrotem zagonić do zagród, czyli nieco wyhodować. Ale zapas SP jest, więc gdyby nie było dnia obniżek, to powinno jej wystarczyć, by nakarmić głodomory, żeby się pięknie rozmnażały :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.