Opinie Topiarowa tajemnica - hodowlane misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Tylko liczę jeszcze na dzień obniżek, jeżeli taki będzie, to oszczędzę sp :) dodatkowo zawsze w sloty wrzucam Różową galaretkę, która skraca czas hodowli o połowę, perfum z kolei mam dość sporo, więc poczekam do jutra ;), ale dziękuję bardzo za dobrą radę :)

2. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Event oczywiście robię, bez znaczenia czy będą obniżki. Znając BP dadzą w niedzielę, pytanie czy w każdą? Pnącze bez szału, ale tsów trochę wpadnie. Zapowiada się szybki i przyjemny event ;p

3. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Lubię hodowlane to robię. Niestety w oazie mam: ryby, gady, ptaki. Kierowałam się zgadulą i tylko akurat ssaków nie wpakowałam, a to peszek :p.
    Poczekam chyba na dzień obniżek. SP mam sporo, ale jakoś szkoda zużywać takie ilości, skoro można zaoszczędzić ponad 400szt.

4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Event dla mnie .Hodowlane zawsze robię.W oazie mam wszystko co potrzeba do eventu nie kierowałam się zgadulą.Czekam tylko na ogłoszenie czy będzie Dzień Obniżek.Event do zrobienia w parę godzin mam czas do niedzieli.

5. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Cieszy to, że siać nie trzeba ;)

6. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Lubie hodowlane, ale tym razem grzecznie poczekam na obnizki i/lub BB i farmarki. Bez tego nie sadze, ze mi sie zechce.

7. chaarryy

chaarryy Czeladnik forum

Uwaga! Zalecamy ostrożność przy oddawaniu do misji specjalnych przedmiotów eventowych, aby nie zablokować sobie możliwości wykonania wszystkich zadań.
    A co to znaczy??/

puniak3, krasnoludek10 oraz kobuma lubią to.
  8. margaretazet

margaretazet Stały bywalec

Np. oddasz w misji Gra o ser wszystkie roślinki na jakimś etapie gry i będziesz czekać na 5 i rozsiewać ponownie. A czas biegnie. Powodzenia.

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tutaj akurat nie chodzi o rośliny chociaż tych też trzeba pilnować jak są w evencie do siania, tutaj nie ma bo nie ten event.
    Przedmioty eventowe wymagane w zadaniach tych misji to np. wesoły kwiat, agresywny czy rybi kwiat i najlepiej robić zadania po kolei. Chociaż tak na szybko patrząc tym razem chyba nie ma możliwości zablokowania sobie kolejnych zadań ale to trzeba popatrzeć na te zadania uważnie.

10. chaarryy

chaarryy Czeladnik forum

ale w tej misji nie ma roślinek do siania

dzięki

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

11. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Event już jest a tu ani BB ani żadnej dodatkowej zachęty;) czekam....chyba że zachętą jest to że gra działa i się nie zacina xDxDxD

12. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

i po evencie :) ,to teraz czekam na nastepny piatek :)

13. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie też już po evencie :) Teraz zbieram siły i SP na następny tydzień ;)

14. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Czyżby nie było dnia obniżek i BB to nawet nie ruszam ewentu xD

15. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Zrobione,nie czekam na BB ani Wesoły Dzień .Miałam wstawione ssaki w oazie tylko trochę musiałam wyhodować.

16. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Wygląda na to, że lepiej ciut poczekać patrz tutaj.

17. busia1

busia1 Aktywny autor

jest już ogłoszenie o BB ,jutro od 10 do niedzieli do 22

18. -stygmat-

-stygmat- Młodszy ekspert

BB sobota 02.09/10.00-niedziela03.09/ 22.00

19. Yabolek

Yabolek Komisarz forum

Jeżeli zapomnieli o obniżkach, to ja zapominam o kolorowaniu. U mnie SP ni na polu, ni na drzewach nie rośnie.

edit
    Cedzili aż wycedzili. Mamy zatem i Baby Boom, i obniżki. Obniżki w niedzielę od 10tej, gwoli napomnienia.

Ostatnie edytowanie: 1 września 2023
  20. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dobra wiadomość, więc czekam do niedzieli, obym tylko dała radę się powstrzymać :D Jakby nie patrzeć można zaoszczędzić trochę Sp, a w oazach nic nie mam zostawione, stoją puste, więc tym bardziej czekam na obniżki :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.