Opinie Topiarowa tajemnica - hodowlane misje weekendowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 31 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Wzywamy wszystkich zapalonych ogrodników! Chomik Maks buduje z przyjaciółmi topiarowy ogród w serii misji weekendowych. Jak mu pójdzie? Rozegraj wszystkie trzy części i przekonaj się!

news.gif

Piątek, 01.09.2023, godz. 10:00

Niedziela, 17.09.2023, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

bogusiania i krasnoludek10 lubią to.
  2. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Hmmm, widzicie coś dlaczego warto robić ten event?
    Ja nie koniecznie, więc zastanowię się

krasnoludek10 lubi to.
  3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Dla zabawy ;) Przy okazji mozna "podgonić" kolorowe zwierzaki do misji :) Oczywiście robię :) Najwięcej odznak będzie potrzebnych do pierwszej misji,potem juz z górki ;)

4. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam hodowlane lubię więc bez żadnych oporów robię a przy okazji może z TS-ów jakaś nowość wpadnie.

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ssaki -170 odznak
    gad -155 odznak
    ryby -110 odznak

chyba sobie zrobie ten evencik,cały czas odpoczywam to chyba ten trza zrobic xD

6. dana7317

dana7317 Moguł forum

Lubię hodowlane -itemy cudeńka- więc robię :inlove:dobrze ,że weekendowe to się trochę SP dokręci bo tej zawsze deficyt:p

7. daniell0123

daniell0123 Aktywny autor

Jak nie będzie hodowli za 1 SP to nie zrobie po ostatnim karmieniu biedronek SP zostało malutko SPxDxD

8. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No nie wiem [​IMG]
    jakieś takie bez polotu te nagrody

jak mnie jednak najdzie to machnę ale tylko wybiórczo
    potrzebuję po 6 eventowych przedmiotów
    każda misja
    zadanie 1 i 2 całość - zdobędę przedmioty
    zadanie 3 srebrne
    zadanie 4 srebrne złote - itemy i pnącze

lub tylko misja III też wybiórczo a pozostałe dwa itemy Pan da ? :pxD

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Miałem chrapkę, aby robić ten event, ale chyba zostawię sobie SP na lepsze czasy. Chociaż pewnie i tak coś tam będę dziubałxD:cry:xD Pytanie tylko czy nie wsadziłem czegoś innego niż ssaki do oazy (o ile cokolwiek), bo wtedy mogę nie dostać z nich odznak.

PS. Faktycznie przydałaby się hodowla za 1 SP. Chociażby jako taka rekompensata za bardzo słabe pnącze.

10. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja nic nie upchałam w oazie :D Będę startowac od zera... Ale nic to,i tak zrobię,mimo marnego pnącza :)

11. Kloni17

Kloni17 Książę forum

ja już wszystkie misje hodowlane mam zakończone i dlatego nie mam powodu do hodowli.

12. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie cierpię hodowlanych więc nie będę robić.
    Na dobrą sprawę przejadły mi się wszelkie eventy.
    Będę leżeć i ..........

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Misje hodowlane, znaczy szybkie, akurat takie wakacyjne.:) Specjalnie się człowiek nie namęczy, a jakieś fanty zdobędzie.;)xD
    Dwie pierwsze zrobię bez problemu, z trzecią nie wiem jak będzie, bo wyjeżdżam, mam nadzieję, że znajdę gdzieś wzgórze biznesmena z odpowiednim zasięgiem internetu. :)

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Pachnieć;)
    Ja też tyle ,że odchodami zwierzaków z oaz:pxD

15. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Ja chętnie zrobię. :) Bardzo lubię hodowlane, oazę mam zapakowaną ssakami, więc powinno pójść szybko. :) Tylko to pnącze faktycznie słabiutkie. :sleepy: (może jeszcze się zmieni...:p)

16. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Robię tym bardziej że oaza wypełniona po brzegi już czeka;)

17. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Moje oazy również świecą pustkami ;) przegapiłam dzień obniżek, ale jeszcze nie powiedziane, że nie dadzą :)
    Tak samo będę zaczynać od podstaw, ale sp mam, więc tylko zostaje mi powrzucać ssaki i zaczynamy :)
    Pnącze, może i słabe, ale jakąś skrzyneczkę daje, a ja wszystkie takie cudeńka zbieram ;)
    Czekam do jutra z pakowaniem oaz, licząc na obniżki :)

18. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

wrzocilem do oazy ale jak nie dadza obnizek odpadne

19. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

wsadź ssaki dzisiaj to zaoszczędzisz perfumiki

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Perfum bez trudu kupisz sporo za sianogrosze, farmarki itp. Super Paszy za to w ograniczonej ilości;)

EDIT: Jak się okazało też nic nie mam w oazie. SP niby mam sporo, ale za takie marne pnącze nie mam zamiaru przepłacać. Czekamy zatem na info czy będzie Wesoły Dzień Obniżek:) I tak co weekend:pxD:cry:xD

Ostatnie edytowanie: 31 sierpnia 2023
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.