TOP1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 20 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam pytanie
    Kto w tym roku będzie lustrował konta polskich graczy w TOP1000 pod względem uczciwości ?
    Znów to będzie Pan Wojchilla który w tamtym roku tak się ogłaszał że sprawdzi każde konto a na koniec okazało się że gracze nieuczciwi znów byli górąo_O

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Konta wszystkich graczy biorących udział w wyścigu do TOP 1000 z pewnością będą sprawdzane, a przez kogo szczerze mówiąc nie wiem, ale zapewne przez samą centralę i nie mam tu na myśli tylko polskich graczy. :) Startujący w TOP 1000 muszą myślę liczyć się z tym, że ich konta zostaną sprawdzone. :)
    Czy ukaże się jakieś Ogłoszenie w tej sprawie, doprawdy nie wiem, zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. ;)

3. lenka473

lenka473 Młodszy ekspert

a co dokladnie bedzie sprawdzane?

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

lenka473 czy owi Gracze nie łamią zasad gry, OWH. :)

QQRYQ333 dziękuję i kłódeczkę zawieszam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.