Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 16 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

mam pytanie odnośnie TOp-u
    w tamtym roku mogłam widzieć kto startuje z moich sąsiadów a w tym roku nie widzę
    czy gdzieś jest a nie wiem ????

-katie1234- lubi to.
  2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

wejdź w listę top i tam masz do wyboru, widok wszystkich, z polski, i sąsiadów :)

-katie1234- lubi to.
  3. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Dziekuję Ci za chęci odpowiedzi , ale nie o to mi chodziło
    w tamtym roku widziałam pod listą moich sąsiadów startujących
    Nie mam potrzeby przewijania 1000 osób żeby znależć sąsiada , tym bardziej ta strzałka szwankuje

-katie1234- lubi to.
  4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ale ja nie mówię o przewijaniu 1000 miejsc żeby zobaczyć gdzie jest twój sąsiad. Są filtry u góry jest: pokaż: i masz do wyboru, wszystkich, tylko sąsiadów, i tylko z polski :) jeśli nie oto chodzi to już nie wiem o co

-katie1234- lubi to.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dokładnie tak :)
    Możemy również śledzić stan całej listy TOP. Dla ułatwienia możemy wcisnąć opcje - zobacz wszystkich, zobacz tylko sąsiadów, zobacz graczy z Polski.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Antenka18, dziękuję za pomoc.

Kolejne pytanie się nie pojawiło więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.