TOP lista...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasandra51, 5 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Dlaczego ,mimo że oddałam w kocim evencie 37 kotów , nie ma mnie na liście? Widzę tylko jednego mojego sąsiada . I tak jest od wczoraj....

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Żeby się dostać na listę,musisz zrobić podstawową część eventu,czyli 100 kotów.

3. A czy już obdarowałaś pierwsze 100 kotków ??? Musisz najpierw ukończyć pierwszą część eventu, dopiero to co ponad setkę pokazuje się na liście TOP 1000 :))

PORADNIK

Po zakończeniu części indywidualnej - po podarowaniu kotkom 100 paczek - przechodzimy do części globalnej. Przypomina ona rywalizację TOP 1000 podczas dorocznych Dożynek. Różnica polega na tym, że zamiast oddawać nagromadzone zapasy, nadal będziemy obdarowywać kotki. Im więcej zdobytych paczek tym wyższe miejsce w rankingu. Każdy obdarowany kotek, tak jak przy zadaniu indywidualnym zamienia się w paczkę, z której otrzymamy losowy prezent zgodnie z tabelą w poście #3.
    Jeśli dwoje (lub kilku) Graczy uzyska taką samą ilość zdobytych paczek, otrzymają oni te same miejsce w rankingu. Oznacza to, że faktyczna liczba osób, które zdobędą nagrodę TOP może być większa od 1000.

4. kasandra51

To znaczy że gracze zdążyli już oddać po500 kotów? Jak to się dzieje?????

5. Na temat strategii jaką stosują gracze możesz porozmawiać w ...TYM ...wątku :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

gosiagosia60 dziękuję za pomoc :)

gosiagosia60 lubi to.
  6. kasandra51

Satysfakcjonująca rada... Dziękuję... Zamykamy temat...

7. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Pewnie wykupili koszyki i kupują wypadajki. Inaczej tego nie można wytłumaczyć.

8. Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.