top lista 1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 29 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wielki mistrz forum

mam pytanie: jeśli nie znalazłam się na top liście to czy mój wkład ( wartość kilkunastu milionów) zostanie mi zwrócony czy po prostu ot tak darowałam go?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie zmieściłaś się w rankingu 1000 Graczy,to niestety wszystkie wrzucone towary przepadają.

3. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

podepne sie do pytania o event 4 pokoj czy wplacone zwykle zwierzaki wroca czy tez poszly sie (ciach)?
    jesli poszly to prosze w nastepnych eventach zrobic opcje wycofania wplaconego wkladu

Brzydkie słowo usuwam,na przyszłość proszę o dobieranie odpowiedniejszych na nasze forum słów.Zapoznaj się proszę z regulaminem forum : REGULAMIN ,a szczególnie z tym punktem : 1.2. Treści na forum
    Upominam słownie.
    MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 listopada 2014
  4. SMOD_Atena

Mr.Rafik niestety,jeśli nie ukończyłeś zadania,to wpłacone towary przepadają,tak że na przyszłość zanim oddasz cokolwiek do zadania w evencie,sprawdź proszę czy masz wszystkie wymagane w zadaniu towary.

zoafi czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. zoafi

zoafi Wielki mistrz forum

dziękuję za odpowiedź. Pozostaję w żalu, że dałam się nabrać. Pozdrawiam.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

przecież do kazdego eventu jak sie oddaje cokolwiek i sie nie ukonczy to to przepada. inaczej gra by była za łatwa ;) to oczywiste ze przepada

7. SMOD_Atena

Cóż mogę powiedzieć,takie są zasady gry i zawsze takie były.Na przyszłość jeśli czegoś nie wiesz,czy nie jesteś pewna,zapraszam do zadawania pytań przed wykonaniem jakiegoś kroku.Dobrze jest też podczas jakiegoś eventu zajrzeć do wątku,w którym Gracze rozmawiają na jego temat,tam również można uzyskać wiele przydatnych informacji.
    A skoro można,to dziękuję i zamykam.

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.