TOP 3000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janafarm, 30 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Jak można w legalny sposób uzbierać i oddać wartość 34 500 000 000 lub 25 000 000 000 lub 20 000 000 000 .?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak na prawdę, to nie wiem. Trzeba by popytać graczy o ich sposoby zbierania towaru i sianogroszy.
    Myślę, że to temat na dłuższą dyskusję. Polecam na przykład wątek: Porady doświadczonych graczy. Bardzo możliwe, że wymieniając się doświadczeniami uda się opracować sposób na takie bogactwo :)

Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania?

3. janafarm

Jeszcze warto spróbować coś wymyślić .Przecież ktoś oddał za 34500000000 . Jeżeli zgodnie z zasadami to zrobiono to odpowiedź nie powinna być trudna. Tak myślę.
    Może poczekajmy aż ktoś z ,, doświadczonych ,, coś podpowie w tym wątku .

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

janafarm z tego co zauważyłam to dyskusja na ten temat toczyła się w wątku do rozmów, tam również o to pytałaś/eś: >klik<. Jeśli już znajdzie się Gracz, który będzie znał odpowiedź to tam na pewno jej Tobie udzieli, ale mnie się wydaje, że najpewniejszą informację uzyskać można jedynie u źródła, czyli u Graczy, którzy mieli lub mają takie ilości towarów.

Czy tutaj masz jakieś ogólne pytanie na temat gry?

5. janafarm

Też tak myślę , że warto ich zapytać .
    Brak pytań. Dziękuję

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.