Top 1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 24 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Takie pytanie mam:
    powiedzmy, ze 1000 pozycja bedzie wynosila 250 mln i z ta wlasnie kwota bedzie wiecej niz jeden gracz, to czy wszyscy sie lapia na to tysieczne miejsce, czy tylko jeden wybraniec?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wydaje mi się, że jeśli będzie kilku Graczy z tą samą kwotą na 1000 miejscu i dalej czyli 1001, 1002, itd...to ci Gracze otrzymają nagrodę za TOP 1000, ale tak jak napisałam, tak mi się tylko wydaje, może być też tak, że nagrodę TOP 1000, otrzyma tylko ten Gracz na 1000 miejscu. Dopytamy jak to będzie wyglądało na końcowej liście.

3. zagma

Bede wdzieczna za dopytanie.
    Dzieki :)

4. SMOD_Atena

Nagrody TOP 1000 otrzymają wszyscy Gracze na dalszych miejscach, którzy wpłacą towar o wartości jaka będzie wpłacona na miejscu 1000.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. zagma

Nie, wszystko jasne.
    Klodeczke poprosze.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i kłódeczka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.