Opinie To pestka!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 maja 2026 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Mam już pnącze. Pierwszy raz od długiego czasu pomogło koło. Wczoraj wysiałam eventówkę do pnącza. Dzisiaj na luzaka jeszcze kilka zbiorów dla dodatkowych prezentów. Berta mnie wczoraj ładnie uraczyła zagadkowymi zagrodami. Prosiak raczej celuje w PD :(. Więc z ostatnimi karmieniami do jutra poczekam.

2. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

U mnie zapas roślinki na 15x nakarmienie Berty, więc dam jej jutro szansę, bo fajne prezenty też daje :)

Marzenakruczek i d_anulka lubią to.
  3. Kala

Kala Wyjątkowy talent

To może faktycznie spróbuj na Kliencie. Też byłam anty Klient dopóki go jednak nie ściągnęłam. Większość problemów o których piszą ludzie na forum mnie omija.. Mało co mi się zwiesza, nie pojawiają się praktycznie żadne błędy.. Wypróbuj, może ci spasuje :)

25 kroków zrobionych, item za GT wykupiony, teraz czekam na tą drugą postać, żeby nakarmić go tartą :)

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

właśnie przez wykręcony bonus +100% i ja wczoraj posiałem , a dzis dwa bonusy +1 ... więc jednak robię -.-

Kala i d_anulka lubią to.
  5. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

Bonusy na kole robimy dalej

nikolabln lubi to.
  6. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wielki mistrz forum

dziś na 15 karmień prosiaka sporo pd niestety, ale i dwie skrzynki bonusów. Z powodu bonusów karmię tylko prosiaka

nikolabln i d_anulka lubią to.
  7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Pnącze zdobyte jutro będzie całość.