Opinie To pestka!

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 6 maja 2026 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wielki mistrz forum

słabe nagrody. Na pewno nie warte zużywania SN, ani rozpakowywania 18 skrzyń z bonusami

nikolabln lubi to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dość dobre itemy i pnącze. Robię. No ale ja robię eventy w zasadzie wszystkie . Ten się opłaca

Honorat., hapsak89 oraz Yabolek lubią to.
  3. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Oj chyba skończy się hamaczkowanie... :oops: pnącze się przyda do spółdzielni, bo misje jakieś jeszcze mam do zrobienia. Ale chyba zostawię to na weekend, do tego czasu skupię się na wypadajkach :)

nikolabln i Yabolek lubią to.
  4. Mastiff41

Mastiff41 Okazjonalny autor

Witam oczywiście robę. Pozdrawiam wszystkich.

Honorat. i nikolabln lubią to.
  5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

mniej więcej podobnie :)
    czasem 100 w slot diamentowy i złoty
    po starcie eventu rozsiew a na noc na super pola
    rano kręcę kołem może wpadnie bonus 100 /200 a to już fajny zysk
    i w zależności od planu i innych widzimisia ;) albo zostają super pola albo idę w małe
    super pola po rozsiewie na noc to lekcja od hlnrys Rysia :inlove:

nad wylotkami pracuję po wysianiu eventówki tak mi wygodniej gospodarować alchemikiem

nikolabln i Yabolek lubią to.
  6. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

zacznę i mam nadzieję, że skończę. Powodzenia tym, którzy będą robić event i miłego wypoczynku hamaczkującym

KsiądzxD i nikolabln lubią to.
  7. klonek68

klonek68 Generał forum

RobięxD widzę że niektórzy robią z pozycji hamaka ;) jak dla mnie to bardzo nie wygodniexD