TO NIESPRAWIEDLIWE

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika WhateverHappenes, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Klon13.5

Klon13.5 Czeladnik forum

Sprawiedliwie obstaje przy braku zimy w zimie :)

krasnoludek10 lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niesprawiedliwie "jest zima, to musi być zimno":(

3. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Niedawno niesprawiedliwie zazdrościłem tu Mychor urlopu na Kanarach czy innych Kajmanach. Dlatego dziś sprawiedliwie zapraszam wszystkich farmerów do Brooklynu ;)

krasnoludek10 lubi to.
  4. Mychor

Mychor Generał forum

Urlop za 2 miesiące póki co... na Teneryfie, a w planach mam zamiast Brooklynu Tomaszów Maz. i groby. Strasznie żałuję, ale to jedyny moment w tym roku (ferie), że można się aucić bez marudzenia i spiny....

krasnoludek10 lubi to.
  5. Klon13.5

Klon13.5 Czeladnik forum

Ponad rok czekania i mam :D naprawiony sprzęt grający, prawie :DxD jakie to niesprawiedliwe :(:cry:
    ... i bym powiedział ze zima, śnieg spadł ( 1 cm ) ale mrozu nie ma xD

krasnoludek10 lubi to.
  6. WhateverHappenes

WhateverHappenes Cesarz forum

Coś mało tych niesprawiedliwości :music:
    melduję , że zima u mnie była i już sobie idzie ( pewnie sprawiedliwie dowiedziała się o imprezie z helikopterami w Dolomitach:p)

Mychorku gratuluję niesprawiedliwości zajęcia trzeciego miejsca :inlove:.
    Prawdę powiedziawszy gdybym ja wystartowała w takim biegu to zajęłabym pierwsze miejsce:). Co prawda licząc od końca ale byłby to dla mnie niewątpliwie sukces, gdyż bardziej prawdopodobne jest, że nie dotarłabym nawet do mety niesprawiedliwie umieszczonej na końcu trasy a nie zaraz za punktem startu:oops:

Czy Kazinkę znowu pochłonęły obowiązki opiekuńczo wychowawcze?

krasnoludek10 lubi to.
  7. Mychor

Mychor Generał forum

W Sobotę znów biegnę...i mam nadzieję po raz 3 obronić puchar Mistrzyni Kamionka. Niesprawiedliwie od 3 tygodni pogłębia mi się kontuzja podudzia ( i nie wiem co to jest, bo nie boli przy dotykaniu, ale utykam koszmarnie). W lutym miały być zawody, ale muszę to wyleczyć. Sprawiedliwie dzieciaki ma wyjechane z dziadkami (ferie) i używam życia(w tym napojów też)... szkoda, że od niedzieli to się skończy :( :(

krasnoludek10 lubi to.
  8. MOD_Zgredek*

To może zamiast po ten puchar to pobiegnij do jakiego sprawiedliwego dochtora od sportów?

krasnoludek10 lubi to.
  9. kazinka

kazinka Naśladowca mistrzów

Raczej niesprawiedliwie opiekuńcze, od grudnia ciągle ktoś chory.

krasnoludek10 lubi to.
  10. Mychor

Mychor Generał forum

Sprawiedliwie jednak obronione :) :) Niesprawiedliwie ortopeda ma najwcześniej wizyty za 7 mies.... chyba mi to wcześniej przejdzie, albo kasę trzeba wybulić :)

krasnoludek10 lubi to.
  11. MOD_Zgredek*

Może w takim razie trzeba to sprawiedliwie wygrzać na tych Kanarach xD

12. Mychor

Mychor Generał forum

W marcu.... jeszcze 1,5 miesiąca, a 25 marca zawody - półmaraton, może zdążę :) Niesprawiedliwie kilka zawodów mi odpadło, a szanse by były. Dziś odważyłam sie pobiec i miejscami pobiegłam ostro. Okazuje się, że przy "bardzo szybko" nie boli, a przy "dużo wolniej" bardzo boli. Chodzić już nie potrafię :( Wygląda na to, że muszę biegać, albo jak Kenijczyk, albo nie ruszać się wcale....

13. MOD_Zgredek*

Wolny koniec tygodnia to weekend. A jak sprawiedliwie nazwać wolne dwa pierwsze dni tygodnia?

14. kropka4x4

kropka4x4 Stary wyjadacz

przedłużony weekend ;)

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Sprawiedliwie zasłużony odpoczynek po weekendzie :D

MOD_Zgredek* lubi to.
  16. MOD_Zgredek*

Ta wersja mi się podoba. Zwłaszcza, że jest po czym odpoczywać.
    Wczoraj przed południem mój samochód wyglądał tak:

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Chyba wolę jego naturalny kolor. Ten wyblakły blond nijak mu nie pasuje ;)

MOD_Zgredek* lubi to.
  18. Mychor

Mychor Generał forum

Hardworkout.... niesprawiedliwie u mnie Hardworkon A dziś kupiłam sobie stylizację na niedzielne chrzciny (synka kuzynki) za sprawiedliwie 30 zł w ciucholandzie (z metkami!!!!)

19. czechu79

czechu79 Generał forum

Kacdays:p

MOD_Zgredek* lubi to.
  20. MOD_Zgredek*

Aż tyle spożycia nie było ;)

czechu79 lubi to.