to chyba zarty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlina50, 15 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlina50

carlina50 Czeladnik forum

Witam Mam 161poziom, dzis wyskoczylo mi 12 nozyczek Jak mam zrobic event gdy na raz potrzeba 62 Odechciewa sie grac

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj carlina50.

Sprawdź proszę rzeczywisty stan nożyczek w Stodole/Inne lub w Młynie bo na pasku zbiorów nie zawsze wyświetlają się prawidłowe ilości przedmiotów.
    Zależy też co siejesz, szansa na większą ilość wypadajek jest większa w przypadku roślin dłużej rosnących.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. carlina50

carlina50 Czeladnik forum

Na pasku wyskoczylo 7 nozyczek w rzeczywistosci 12 ale to dalej jest zart,albo raczej aby zrobic event trzeba kupic
    Chyba nie na tym polega gra

4. SMOD_Atena

W wyżej podanym poradniku napisane jest w jaki sposób można wpłynąć na ilość wypadających przedmiotów.
    Polecam też nieoficjalne poradniki (np. Szklarnia), w których Gracze zamieszczają bardzo cenne wskazówki ułatwiające grę:Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.
    Różnymi wskazówkami i rozwiązaniami na temat wykonywania eventów z wypadajkami dzielą się Gracze również w wątku dyskusyjnym, zapraszam do lektury i rozmów: Urodzinowe przygotowania.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.