Opinie Tiki Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

Witam forumowiczów! Kto wie co dzisiaj kalendarz daje ?

Anetta41 lubi to.
  2. [Berenika]

[Berenika] Młodszy ekspert

skrzynka xxl

Anetta41 i elwira17 lubią to.
  3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Ostatnimi czasy, Franek Kędzierzawy kilka razy podarował mi skrzynkę z narzędziami, no ale tego nigdy nie za dużo, więc dzisiejszy prezent z kalendarza jest ok.

4. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

i tu właśnie się mylisz, mimo że mam 98 poziom cierpie na niedostatek dessek,sporo poszlo do budowy fabryk i zagród do ekspresu,jak był event z wypadajkami z zagród i fabryk to poprodukowałam na bahame bo tam mało miałam.Ostatnio budowałam zagrody i fabryki różowe i jak chciałam ostatnio na BB zrobic różowe farby to zonk,brak desek,musiałam uruchomić zapasy.Tak ze wszystko zalezy od tego czy cosik robimy z nimi czy nie.

A i jeszcze troszku robiłam warsztatów na gt dla ludków z niższych poziomów co maja problem z narzedziami jeszcze.To wszystko pożera zapasy,ale z czasem się nadrobi to nie problem:))))

5. gadek

gadek Fanatyk forum

Czemu ta skrzynka się nie zapisała w całości,tlko się rozpakowała-.-
    Moje przydasie maja być w pasku8)
    Ciągle mi mało i tak nie do pary:p
    Kiedy następna?xD

Dzień dobry słoneczne:D

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

I tu się z Tobą zgodzę. Też mam ciągłe braki - 99 poziom.

Pozdrawiam :)

7. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Witam również
    Dzisiaj
    dla zadowolonych z czegokolwiek w kalendarzu - skrzynka xxl
    dla tych,którym to obojętne - skrzynka xxl
    dla notorycznych malkontentów - też skrzynka xxl
    xDxDxD

OTTO:)
    ale niektórzy ,jak widać;) nic nie robią z narzędzi,nic nie budują,nic nikomu nie podarują ,nawet kalendarzowi takich nagródxD

bo najnormalniej jest im to wszystko niepotrzebne w tej grze;)
    bo wszystko co się wiąże z wydaniem narzędzi "wyproszą" lub "wyłudzą" na GT:p;)
    ewentualnie nic nie sieją,niczego nie sadzą,niczego nie hodują - i dla nich najlepiej gdyby każdego dnia kalendarz dał :
    1 drzewko Florenowe ,1mln SG,1 najwyższego kolorowańca,1zagrodę z ostatniego ts itd. itp:)
    a skoro to wszystko niepotrzebne to zastanawiam się:p:) co oni w tej grze poza ciągłym marudzeniem i narzekaniem jeszcze robią?

8. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dziewczyny ja tak samo ciągle mam mało desek:) także taki darmowy prezent bardzo cieszy:) zresztą mnie cieszy każdy, co by to nie było, kiedyś się przyda;) a bonusy po odkryciu całego tygodnia czy też całego kalendarza są już prezentami ekstra i dla tej nagrody...nawet jak komuś poszczególne nie pasują warto odkryć cały kalendarz:):)

9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Mi skrzynki niepotrzebne. Mam wszystkiego po kilka tysięcy, najwięcej gwoździ i desek, a najmniej wentylatorów. Gwoździ mam 8423 sztuki a wentylatorów mam 154. A nic nie buduję, bo mam cały pasek zagród. Używam tylko małpy i łabędzie. Więc jak chcecie jakieś zagrody to piszcie sówkę. Nie są aż tak dobre, ale może przyda się coś nowicjuszom. A w ogóle na zielony ekspres przyjmują zagrody?

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Skoro wszystkiego masz dużo , to dlaczego narzekasz ? Tak dla zasady , czy żeby popisać ? Mi to nie przeszkadza , ale co za dużo
    to nie zdrowo . Pa , zawsze zadowolona babcia .

11. gadek

gadek Fanatyk forum

A ja mam tyle [​IMG] i chętnie przyjmę wiecej;)
    Zielony ekspres nie przyjmuje zagród,ale jego brat (a może siostra) sangigantika (czy jakoś tak) i owszem.

12. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja też uważam ,że od przybytku głowa nie boli .
    Nigdy nie wiadomo co się może kiedy przydać ,,chyba lepiej mieć zapas i spać spokojnie ;)
    Mnie cieszy każdy darmowy prezent stodoła duża ,,wszystko się zmieści:D

13. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja też się cieszę z każdego prezentu, nie wiem dlaczego niektórzy wybrzydzają? Wszystko na farmie sie przyda, jak nie teraz, to może w przyszłości. To chyba takie pisanie, dla pisania. W realu też nie zawsze dostajemy trafione prezenty, ale trzeba się cieszyc, ze ktoś o nas myśli, chce nam zrobić przyjemność.... To takie nie fair być niezadowolonym z darmochy........kiedyś na farmach był tylko Adwentowy i wszyscy sie cieszyli, teraz trochę częściej dają i już niektórym prezenty nie pasują, to co powinni dawać? floreny? ZB? na to trzeba sobie samemu zapracować, albo kupić za realną gotówkę.

14. talarek1961

a ja (od kilku dni 98lvl) mam trochę ponad połowę z tej ilości i też chętnie przyjmę;):)

15. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

To dostałaś skrzynkę w całości? Do mnie dotarła rospiska zawartości. Szału nie było.

16. gadek

gadek Fanatyk forum

Nie,no właśnie przyszłam ponarzekać,że się sama otwarła,jakąś wybrakowaną kłódke miała czy cuś;)
    Chomikuję skrzynki w razie "w",nigdy nie wiadomo kiedy wymyślą nowe narzędzie:)

17. talarek1961

Moja tez się sama otworzyła niedobra:p:)
    Idę w krzaczki bo się boję, iż udzieli mi się malkontenctwoxD
    Ale będę zaglądać,gdyż nie chciałabym przegapić postów ,kiedy to maruderzy napiszą,że w końcu są z czegoś zadowoleni:D

18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Sąsiadko Kochana skąd te narzędzia (4105 szt.) u Ciebie? Skąd to brać?;)
    Ze skrzyneczki się cieszę, narzędzia przydadzą się na pewno:)

eliza9070, Anetta41 oraz gadek lubią to.
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

ja mam jeszcze w pasku 25 skrzynek xxl,wczoraj zużyłam skrzynki xl i bardzo mnie zmartwiło to, że rozpakowalo od razu wszystkie.Wg mnie powinno pytać ile otworzyć.Jak będę potrzebowała narzędzia nie ruszę tych xxl bo będę trzymała na nowości.A jakby pytało ile otworzyc mogłabym jedną lub 2 ruszyć.Tak samo z narzedziami luzem których mam ponad 7tys,szkoda dla paru desek wszystkie brać.

Anetta41 i gadek lubią to.
  20. gadek

gadek Fanatyk forum

A to moja droga z pnącza i kurzego domku się zapisują:)

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.