Opinie Tiki Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Kotylion-

-Kotylion- Wyjątkowy talent

W temacie: Ciekawy jestem jakie będdzie to "drzewo specjalne" w ostatnim szarym oknie.

Nie w temacie: Czy ktoś coś kiedyś słyszał o imprezowej owczarni??? I skąd ona była??? I czemu jest tak rzadka???

xBabciaEwa i Anetta41 lubią to.
  2. Liszka93

Liszka93 Czeladnik forum

Jaka nagroda jest za logowanie się w ciągu drugiego tygodnia tiki kalendarza? Nie odkryłam tego bo liczę, że może przyda się na najbliższy ewent.

Może o owczarni jubileuszowej? daje dwie owce.

-Kotylion-, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

3 nektarynki były :)

xBabciaEwa i Anetta41 lubią to.
  4. Liszka93

Liszka93 Czeladnik forum

Dzięki;) wiec mam już 5 -.-

xBabciaEwa lubi to.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

MobilisA075, polecam kontakt z Pomocą Techniczną. Na forum nie sprawdzimy, czy prezent został dopisany, czy nie.
    A na przyszłość proszę pisać w takich sprawach w dziale: Pytania techniczne. Post usuwam, aby nie wprowadzał niepotrzebnego bałaganu.

6. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Oby jutro były sadzonki na wyspę lub punkty tam. Zapewne bedzie znów rzemiosło jak zwykle. Oby nigdy już nie dawali w prezencie ani nagrodę zagadkowych zagród Feniks. Feniks jest okropny, ja mam żółć, niskopoziomowe dziadostwa a wy myszy. Do tego nowość to Zimorodek. Jeżeli teraz dacie zagrody to poproszę Cyngusa, tam są łabędzie, które jeszcze się opłaca. Modlę się żeby dali TPD/TS wyspowe lub rzemiosło warte minimum 50 tysięcy.

7. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry pospieszne.
    Papuzka w Twojej sygnaturze jest sliczna!

Z nektarynek sie ucieszylam, razem mam piec i jestem zadowolona. Z calej reszty prezentow tez, ts-ow jeszcze nie wystawilam. I nie wiem, czy wystawiac. Troche sie obawiam obecnosci zoltej fabryki jaj. Ani fabryki jaj ani bocianow nie lubie, jedno i drugie uparcie lata, wlasciwie to jedno i to samo lata w obu przypadkach! xD xD Wolabym cos pomaranczowego albo najlepiej czerwone pszczoly. ;)

8. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Prezent 16 dnia:
    1x skrzynka z narzędziami XXL

9. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Żałosna nagroda. Nic na wyspę nie dają.

-Kotylion- lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie przesadzaj, skrzynka XXL ma wartość 40 florenów w Galerii handlowej, a narzędzia czasami się przydają :)
    Mam nadzieję, że w kalendarzu będzie jeszcze coś specjalnie dla Ciebie, czyli coś na wyspę.

11. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

ten żałosny prezent jak powiadasz kosztuje 45 florenów,zlicz sobie wszystko ile musiał byś wydać,aby to mieć co otrzymaliśmy,więc nie przesadzaj.

12. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Nie rozumiem tego narzekania...to są prezenty i nic za to nie płacicie...
    Jeśli są takie beznadziejne i żałosne to wystarczy ich nie odkrywać.

Nie wchodźcie do kalendarza, jeśli to Was tak stresuje...

13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Skrzynka z narzędziami jest dobra dla graczy na 15 - 20 poziomie. Jeśli masz w stodole kilkadziesiąt tysięcy różnych różności, kolejna porcja młotków, desek, cegieł czy złomu nie powala. Staliśmy się wybredni i oczekujemy czegoś bardziej sensownego i potrzebnego. Miłego.

-Kotylion-, -toja_71- oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej , a ja nie jestem wybredna , cieszę się ze wszystkiego i dobrze mi z tym . Miłego dnia.

15. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

hej :) powiem wam w tajemnicy,że w czasach kiedy jeszcze Bahama była nieodkryta kupiłam taką skrzynkę za floreny bo mi pędzelka czy czegoś takiego brakowało do wymarzonego warsztaciku, ale to między nami i nikomu nie mówcie xD
    dlatego nie krzyczcie tak mocno na tą niczemu niewinną skrzyneczkę - chciała dobrze

16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Hm... bardzo mnie dziwi, że z prezentów jak widzę "dla młodych" najmniej niezadowoleni są Gracze z wyższymi poziomami. Czy to kwestia doświadczeń, czy chęć zapracowania na lepsze nagrody, a nie dostania ich za darmo, a może umiejętność wykorzystywania tego, co się dostaje?
    Ja tam odkrywam, niech siedzi w pasku jak inne moje "przydasię". O PD walczę, SG, SN i SP się zawsze przydadzą, bonus zawsze znajdzie zastosowanie (siałam pszenicę i marchew), narzędzia nie rdzewieją, TSy się kiedyś wystawi i zasili pomarańczową brygadę i jabłonie XL, kupon na kombajn zawsze spoko, a kerststola nigdy nie mam, bo jak słyszę jaki drogi to mi kasy szkoda.

Ogólnie szału nie ma, ale jak na 3-4 kliknięcia dziennie to warto :)

17. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Dajcie sobie spokój:)
    MobilisA075 zrobił sobie, przy okazji kalendarza,prywatne show i pewnie nie źle się bawi czytając reakcje graczy na swoje posty

18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

A ja się tam cieszę razem z nim :) Przynajmniej tu jest jakaś dyskusja i nie trzymacie opinii dla siebie :) To bardzo pomocne :)

19. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

ale od tego (między innymi) mamy forum żeby sobie ponarzekać i poreagować.
    miłego dnia ze skrzynką narzędziową w ręku

0olimpia0, Anetta41 oraz eliza9070 lubią to.
  20. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

To ja tez wyraze swoja radosc z kalendarza;):D:D:D:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.