Opinie Tiki Kalendarz

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

A ja (naiwna) łudziłam się, że dadzą ze 30 SP przy obecnym Baby Boom :( a tu "niespoździewajka"... nektaryny

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

przedwczoraj przeciez dali 20 sp

3. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Hej... ale narzekacie... może te 3 nektarynki i mnie zaskoczyły jakieś inne przepowiednie chodziły co do prezentów specjalnych....ale jak dają TS'y to wszyscy mówią że wolą już wiedzieć o co grają bo w TS'ach samo badziewie... jak dali 3 nektarynki (za darmo bez siania tysiąca badyla) też wielkie łłeeee.... a to przecież jeszcze całkiem dobre drzewka... fakt teraz wszyscy je dostali to na GT stracą na wartości i wołanie za nie różowości może zakończyć się fiaskiem... Ja tam przyjęłam te trzy drzewka ze spokojem i te wszystkie Wam nie potrzebne też mogę przyjąć... Jak dają to trza brać... jak biją to trza uciekać :p:p
    nie wiem co Ty masz za targ że u Ciebie nektarynki po 36 sg u mnie ciągle po około 200 sg... jak by u mnie były by po 36 to już bym kupowała... może pomyliłeś z mandarynką?? jeśli nie chciałabym robić zakupy na Twoim targu... ;);)

4. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

ale mi zawsze mało SP ;)... Tobie nie?

Anetta41 lubi to.
  5. ankagdw

kazdemu przypuszczam ,ze mało.tymbardziej teraz kiedy nie trzeba oaz stawiac na polach. sp w cenie i na niej firma sporo zarabia.dali sporo w evencie i 20 w kalendarzu wiec nie jest zle mysle :) kiedys bylo gorzej jak nie bylo mozliwosci produkowania jej w mlynie ;)nie narzekam bo jestem w stanie sporo sobie jej naciułac miedzy bb i w zupenosci mi starcza zeby sie nieco pobawic w mixowanie i klonowanie badz zrobic event hodowlany ;)

6. marteczkakike

marteczkakike Forumowy żółtodziób

Mam prosbe wielka, mozecie mi podac nagrody z kazdego dnia z atiki, nie bylo mnie tu od niedzieli:( moge wziac za floreny ale nie mam wystarczajaco na wszystko, dziekuje

7. ankagdw

zajrzyj w poradniku jest lista cala
    ups poprawka - nie ma ... a wydawalo mi sie ze jest ..

w pierwszym rzedzie nagroda specjalna ,ktora mam jeszcze nie odkryta to +1 do stodoły ;)

8. marteczkakike

marteczkakike Forumowy żółtodziób

Dziekuje Ci bardzo :)

9. -Rafi82-

-Rafi82- Wyjątkowy talent

osobiście jestem zadowolony z tych trzech nektarynek ponieważ miałem tylko jedną. Nie wiem czy były dostępne podczas wymiany, ale jeżeli tu większość osób tak narzeka bo w pasku mają po 10 czy 15 to czemu komuś nie oddać, podzielić się podczas g&t ? Gdyby mi zalegały to bym tak zrobił. Każdego nie zadowoli i jakie by nagrody nie dawali to zawsze się znajdą osoby które będą narzekać, a podczas g&t mogę przygarnąć od każdego po jednej ;)

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
  10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    A po co ci tyle tych nektarynek, kolekcję zakładasz...?
    Fajnie, ale dlaczego właśnie nektarynek?!
    One jakieś szczególnie cenne albo przydatne są...?
    Ech, czyżby znowu mi coś umknęło...? 8)

11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry farmerzy :)
    Odkryłam moje tajemniczości z kalendarza - pom. bobry , żaby, kiwi , żółw , szopy . :)
    Nie komentuje tych niespodzianek , chowam do paska jak wiele innych , może kiedyś się przydadzą .
    Miłej soboty życzę:)

12. rysio

rysio Półbóstwo forum

TS-y i drzewa i zagrody jak zwykle chala. Z drzew kolejne XXLe - klony cukrowe i pomarancze, wsyzstko mieszczace sie jeszcze w 2giej dziesiatce
    Zagrody - 2x kiwi, 2x dziobaki, szop.
    Tubebuja wyrosla u kogos innego, a labedzia bedzie mila kto inny.
    Innymi slowy 10 proba uzyskania zakonczona jak zwykle niepowodzeniem

toDzasta, xBabciaEwa oraz Anetta41 lubią to.
  13. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    ja też jestem zadowolona z nektarynki,bo miałam jedną i to dzięki mojej sąsiadce bo mi przesłała podczas g&t, a teraz mam do kompletu pozdrawiam wszystkich

14. magda2007

magda2007 Książę forum

Z TS dostałam 3x żaby, kiwi i pomarańczowe indyki:p

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  15. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Zgadnijcie, dlaczego nie lubię TSów?
    Mój wynik: żółwie, jeże, myszy (podstawowe), kaczki pomarańczowe, żółta fabryka jajek kurzych...
    Wzruszyłam się... xD
    edit. PS. mogłam sobie Tojtoje potrzymać w paseczku i pomarzyć o fajnej zagrodzie, a tak masz - wszystko przez ten pośpiech...

16. 11eveline

11eveline Książę forum

Moje kalendarzowe zagrody: żółwie, gołębie, pomarańczowe kozy, pomarańczowe kameleony i żółte guano :cry:

17. m.trusia

m.trusia Zaawansowany

No nieźle ;)

Anetta41, -toja_71- oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Moje TS'owe "zdobycze" jeże, 2x koguty, ul pomarańczowy i zwykłe myszy o_Oo_O od kiedy zagroda dla myszy jest za sianogrosze to uważam że nie powinna się trafiać podstawowa zagroda w TS'ach ani nawet żółta tylko pomarańczowa... powinno być to tak samo traktowane jak przy innych zagrodach dostępnych za sg...

19. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Tak sobie czytam o waszych "zdobyczach" z obecnych TS-ów i doszłam do wniosku że moje na razie posiedzą sobie w pasku. Teraz cieszę się ze zdobytego Pegazorożca i nie chcę sobie psuć humoru :p

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2016
  20. magda1512

magda1512 Komisarz forum

Z TS 2x Gołębie, żółta strzygalnia owiec, koguty, pomarańczowe strusie.:(

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.