Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Niezrozumienie działania ulepszaczy. To co napisałaś przyspiesza wzrost roślin. Wypadajka jest tu efektem ubocznym. Wypadajka i tak wypada, ale stosując kasztanka, krestol BN, SN oraz nawóz i wodę przyspieszasz zbiór roślin, co też przekłada się na ilość wypadajek.

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ile tak naprawdę potrzeba fajewerkowego kwiatu i lnu,Po świętach jestem jakaś nie kumata i trudno mi zrozumieć FAQ :)

-katie1234- lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

9125 fajerwerkowego kwiatu i 6050 lnu ;)

czekam na 14 :)

4. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

ja uzywam tylko cmj i SN i nawozu i wody jeszcze nie uzylam nigdy kerstrolu czy BN i jakos daje sobie rade z eventami
    podrawiam wszystkich :)
    tez czekam na 14 nasta :) nie przygotowywalam sie za specjalnie do tego eventu wypadajek nie ma i nie ma pnacza ale i tak bedzie swietna zabawa :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja żeby szybciej rozsciac roslinki na poczatku zjadam kerstol i białą, kasztanek akurat chyba jutro bedzie wolny wiec go nie wykorzystam :p

6. gertruda1212

nie mam kasztanka niestety :( ale i tak daje sobie rade ;)

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dziękuję i tez czekam na 14 :)

-katie1234- lubi to.
  8. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Ale ma to sens przy 4.30 i 6 godzinnym cyklu wzrostu badyla?I to bez wypadajek.

-katie1234- lubi to.
  9. gertruda1212

dlaczego ma nie miec sensu ?

-katie1234- lubi to.
  10. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Ja zjem tylko białą niewinność to zawsze mi trochę skróci czas :) Krestol oszczędzam bo drogi jest :D

11. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Sałate też można podlać wodą i nawozem.Jak kto wolixD

12. gertruda1212

antenka witam milo :) kerstol drogi ale wole cmj jednak jak juz mam cos uzywac to tylko cmj :)

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  13. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Te 3 produkty można użyć razem,nie blokują się: Biała niewinność,kereststol oraz cmj:)

14. gertruda1212

carlain witam serdecznie masz racje mozna uzywac ale ja jeszcze ich nie produkuje a szkoda mi kasy na to wszystko .... wiec tylko cmj kupuje

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  15. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Witaj:)

W sumie to ja też rzadko używam tych 2 produktów. Zawsze cmj,to tak:)
    W zależności jak czas pozwala ze zbiorami,jak wiem,że będzie go mniej to organizuję SG i mam tamte 2 produkty w slotach.
    Ostatnio były do zdobycia w nagrodach i w kalendarzu:) Kereststol pamiętam,że był:)

16. gertruda1212

17. Antenka18

Gertruda1212 też ich nie produkuje, ale mam akurat więc można wykorzystać :D

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Z używaniem krestsola i BN, to u mnie jest tak, jak z używaniem kuponów 12 godzinnych na kombajn. Mam i nie używam, bo szkoda włączyć na godzinę, a resztę czasu marnuje niewykorzystany! [​IMG]

19. Antenka18

Można i tak :D.

20. LadyMirabelle

LadyMirabelle Okazjonalny autor

Hej, ja używam tylko cjm:) Czekam już na 14, a tu jeszcze tyle czasu:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.