Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Za marzenia nie karają :D Event zakończony, farma pełna zagród i zostanie zdemolowana dopiero na event urodzinowy :D Życzę miłych snów o usunięciu żółtych zagród :D Dobranoc i pchły na noc :)

2. deadwing

deadwing Komisarz forum

Event był super. Z wygranych w nim imprezowych wejściówek udało mi się wreszcie wykręcić ostatniego brakującego stracha (strasznego) :D.

Zawsze można te żółtki odsprzedać BP podczas GT w zamian za SG :).

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

możliwe, ale tak ciągle zmieniać też mi się nie opłaca. poza tym musiałabym ściągnąć wszystkie zagrody i drzewa, a np na leśnej polanie mam tylko to. do tego jeszcze podczas eventu musiałabym non stop siedzieć na farmie. a jak już wspominałam nie jestem uzależniona, jak niektórzy

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja nie narzekam-przyjedzie pociąg to wtedy się je wsadzi-będą jak znalazł :p

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Łobuzy :p :p :D

Event, event i po evencie. Już zapomniałam że go robiłam. Chociaz efekt z fajerwerkami na farmie bardzo mi się podobał, udały im się efekty specjalne. Teraz trzeba czekać na kolejny evencik :) Życie na farmie nie jest nudne :D

6. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

No wszystko w temacie było :D Jak z poślizgiem zakończyłam, bo źle len obliczyłam :( Ale ogólnie ten event mi się bardzo podobał i nie musiałam błagać o wypadajki :D

7. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Tak jest czekamy na następny evencik :p
    A co do uzależnienia... to nie tak ...
    Farma jest wspaniałą grą od kilku lat... i kiedy człowiek
    chce się zrelaksować to jest Farma właśnie...
    Graficznie pięknie zrobiona i naprawdę się nie nudzi,
    ,
    A pomaga zapomnieć choć na chwilę o problemikach dnia codziennego.
    Pozdrawiam wytrwałych,może nie zawsze udaje się zakończyć event...
    ale zawsze można wygrać choć wirtualnie nagrody...

Miłego dnia :p

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Ja niestety nie zdążyłam ze wszystkim w tym evencie nie zdobyłam jednego itemu no ale trudno się mówi- nie ten będzie inny. Gratuluję Wszystkim Zrobionych zadań :)

9. Gesiareczka

Gesiareczka Czeladnik forum

przeciez bylo pnacze na zakonczenie roku z kalendarza :|

10. Gesiareczka

Gesiareczka Czeladnik forum

no szkoda ze nie udalo ci sie zdobyc jednego z itemow zlozone w calosc daja 2000 PD to juz cos z jednego duzego pola :D chociaz lodowa zjezdzalnia ma 2550 albo chatka w bieli 2600PD chyba wolalabym dostac duzy jeden itemik z wypasionym Pd :D ale i tak jest super:) Pozdrawiam wszystkich i Wesolego po Swietach:*

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

nie załapałam się na noworoczną kanonadę widocznie przez te fajerwerki - podziwiałam na żywo i to było super widowisko a na farmie zostaje radość z konfetti- ta może trwać cały rok bezpiecznie dla zwierząt :)
    Ts-y nic nowego nie dały jak zwykle więc spoko luz

Reasumując świątecznego nie ruszyłam a przy noworocznym coś tam się zadziało :)

był czas świętowania i odpoczynku jeszcze się narobimy w Nowym Roku :)

12. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Z kalendarza jedno a drugie z eventu powinno być :) W końcu to był event sylwestrowy.

Ostatnie edytowanie: 6 stycznia 2016
  13. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

fakt faktem, evencik byl latwy i przyjemny

toDzasta, mysza199710 oraz -katie1234- lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki wszystkim,którzy skończyli event:D
    tym,którym się nie udało życzę powodzenia w następnych eventach:)

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dawno już po evencie. W związku z tym temat zamykam i archiwizuję

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.