Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

u mnie też xxl-ki i wyczekiwana czarna wierzba:) o zagrodach lepiej nie mówić:p

2. Awodorgo

Awodorgo Okazjonalny autor

Witam!Wiecie co człowiek się uczy całe życie!Dopiero teraz się dowiedziałam ,że istnieje las piniowy,w którym nie ma ani jednej czarnej wierzby!!!Kiedy G&TxDxDxD

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Słuchaj ja nie jestem uzależniona od farmy. Jak nie ma eventu wchodzę raz dziennie na 15 minut, obrobię i zamykam. Jak jest event to wchodzę 2 razy dziennie na 10 minut. wystarczy

4. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

ok takie dostalam zagrody i drzewka :p :
    krety
    stajnia pom
    zagroda dla kameleonow pom
    myszy
    kotlarnia pom naszczescie nie dostalam nic zoltego :)
    buk xxl
    jarzab domowy
    niesplik xl
    wisnia xxl
    pozdrawiam wszystkich :)

5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratki wierzby :)
    Żółtki witają mnie wszędzie ... nawet w imprezowych na kole. A najgorsze, że nie można się ich pozbyć :oops:

6. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Musisz żółtki za darmo wydawać :D

7. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

z zagród wyszły mi uwaga ! 2 x mysz ,bóbr ,szop ,kret xD
    drzewek jeszcze nie wystawiłam ,bo i tak by wylądowały do paska :D

8. alexander56

alexander56 Generał forum

no troche sie rozpędziłas i pomyliłas :pbo CMJ nic nie przyspiesza a daje wieksze plony z upraw roślin tj. bonus +2 a co do przyspieszenia wzrostu roslin to raczej uzyty SN ( super nawóz ) o 60 % szybszy wzrost mamy :D ty zapewne juz to wiesz lecz nowi gracze ,którzy nas czytaja moga sie w maliny wpakowac ;)

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mialam na mysle ze pola zwykłe skracają czas, a nie CMJ-ale tak to juz jest jak sie najpierw pisze, a potem mysli :p za duzo spraw na glowie :p
    ale ja nie powiedziałam że jestes uzależniona, tylko tłumaczę jak szybciej zrobić event. skoro narzekasz ze len aż tyle czasu rosnie to chyba prosciej zmienic pola ;)

gertruda1212, dantic3 oraz -katie1234- lubią to.
  10. wolf031973

wolf031973 Książę forum

I tu masz rację.
    Ale ja nie pisałam o normalnych polach, tylko o małych polach. O tych całkiem malutkich, tyci-tyci, o tych najmniejszych, jakie tylko można na farmie postawić.
    I jestem pewna, że Chrumcia też o nich pisała. ;) Te małe pola z włączonym CMJ (chutney marchwiowo-jabłkowy) dają na czysto po 3 sztuki plonów.
    Na farmie są 964 małe pola co daje na czysto 2892 szt roślinki z jednego zbioru. Wyhodowanie ok 9000 szt potrzebnych do ostatniego eventu to 3 lub 4 siewy.

11. wichrowewzgorza1

wichrowewzgorza1 Forumowy żółtodziób

Kurcze, event ciągle trwa mimo że miał być wyłączony o 14. Gdybym wiedziała ukończyłabym ostatnie zadanie które mi zostało. Aż się zastanawiam czy nie posiać roślinek jeszcze :p Zawsze tak się eventy przeciągają?

12. alexander56

alexander56 Generał forum

Event skonczył sie punktualnie , a ty moze jeszcze go widzisz bowiem po jego zakonczeniu jeszcze sie nie przelogowałas :p;):D

Ostatnie edytowanie: 5 stycznia 2016
  13. 0olimpia0

A kto je przyjmie xD W sumie nawet bym się wstydziła coś takiego wydawać :oops:

eliza9070, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  14. -katie1234-

Jak na G&T wyślesz jako prezent to odrzucić chyba nie idzie :D Żółtki złe nie są, tylko co za dużo to nie zdrowo :D

gertruda1212, xBabciaEwa oraz 0olimpia0 lubią to.
  15. 0olimpia0

No właśnie, a jak wytłumaczyć, że mam za dużo xD

16. -katie1234-

To już jest wyższa szkoła jazdy i znika w czasoprzestrzeni :D
    Ja nic żółtego w tym evencie nie dostałam więc spoko :D

gertruda1212, 0olimpia0 oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. 0olimpia0

Szczęściara z Ciebie xD

PS. zaraz MOD usunie nasze posty ;)

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  18. -katie1234-

Event był bardzo fajny, mało siania zero wypadajek Ja chce więcej takich :D

P.S. Może teraz nie usunie :)

P.S.2. Byle by nam wreszcie żółte zagrody wycofali ze wszystkich TS-ów :D

19. 0olimpia0

Fajny ... mało wymagający ;)

PS 1 Przemyciłaś xDxDxD
    PS 2. Pomarzyć można :inlove:

20. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

a ja nie robiłąm wszystkich zadań w misji tylko te gdzie mi nagrody odpowiadaly :) i tak z TS mam Czarną wierzbę, Oliwkę XXL,
    Jodła XXL, Pinia XXL i Niesplik XL. Najbardziej cieszy mnie wierzba i niesplik :) a zagród stawiać się boję :p

xBabciaEwa, eliza9070 oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.