Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kewunia

kewunia Zaawansowany

Event poszedł w zapomnienie postawiłam 21 ts i dostałam łabędzie , 2 x zimorodki oraz zółwie zawsze zbieram ts z róznych eventów i stawiam jak mam dużo strategia działa jak widać ;):)

2. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

bravo super !tez tak bede robic ....sprobuje chociaz :p
    ja narazie odkrylam z tsow :
    krety :(
    myszy :(
    zagroda dla kameleonow pom .:)
    stajnia pom :sleepy:
    i dalej nie wiem bo juz miejsca brak jutro sie dowiem co dostalam jeszcze z drzewek :p

3. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Tyle, że ze SMOK-a ani łabędzi, ani zimorodków dostać nie można.

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  4. kewunia

kewunia Zaawansowany

Ja miałam rózne ts nie tylko smoka

5. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Tez mam uzbieranych duzo roznych TS-ow i jeszcze ich nie postawilam, tych uzyskanych z obecnego eventu, tez nie postawilam, nie mam miejsca. Musza czekac. :)

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

TSy takie sobie ale pocieszam się że xxl jakie by nie były są normalnie za floreny więc na plus. :) No i bieganie na targ z ziemniakami też się opłaciło;) Plecy nie bolą a portfel pęcznieje8):p A że wirtualny... xD... oj tam:p;):):music::D

7. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

z jakimi ziemniakami ? o_Oaaaa juz skapowalam :p :oops:ja juz zapomnialam ze ziemniaki byly potrzebne w tym evencie :oops:

-katie1234- lubi to.
  8. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Event zakończony :)
    Drzewka:
    -Nieśplik XXL
    -Pinia XXL
    -Rokitnik zwyczajny
    -Kowhai
    -Daktylowiec XXL
    Zagrody:
    -Krety (coś u wszystkich one występują, może w następnym evencie będą potrzebne )
    -Czerwona zagroda dla bobrów
    -Pomarańczowe osiołki
    -Żółta fabryka jaj
    -Owczarnia pomarańczowa

gertruda1212, Peonia oraz eliza9070 lubią to.
  9. klocrafi

klocrafi Okazjonalny autor

ja też zbieram i tym razem dostałem 2x zimorodki

Peonia i -katie1234- lubią to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

grazyna19547070, w tym wątku nie pytamy o prezenty czy wymiany, Twój post usuwam jako spam.

11. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam,
    ja trafiłem łabędzie, i poluję cały czas na zimorodki

gertruda1212 i -katie1234- lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

no cóż nie uda się skończyć eventu. gdyby jeszcze dodali ze 2 dni, to by się udało skończyć. Gdyby te rośliny nie rosły tak długo... ehh 17 godzin na len to przesada.

-katie1234- lubi to.
  13. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Zdejmij superpola z farmy i wystaw małe poletka.;);):p Do tego dodaj CMJ i następnym razem event skończysz...

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

nie opłaca mi się korzystanie z normalnych pól. Po co mi 4 sztuki towaru skoro zbieram 21? I nie pisz skrótami bo pojęcia nie mam co to cmj

xBabciaEwa i -katie1234- lubią to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale wtedy w ciągu 3 dni mozesz uzbierać całą ilośc roslinki siejąc na małych polach i zjadając chutney marchwiowo-jablkowy (CMJ), i roslinka rosnie o wiele krocej

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

właśnie dzięki temu między innymi zbieram z super pól 21 szt towaru zamiast 15

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale po jakim czasie.... ile czasu zajmuje Ci zrobienie całego eventu na super polach? tzn. wysiane całej ilosci roslinki?
    mi sianie na małych polach przy kazdym evencie na 5 polach zajmuje max 2-3 dni-zalezy co jaki czas mam czas zbierac-nie zawsze moge z zegarkiem w reku :p

Daisy44, -katie1234- oraz Peonia lubią to.
  18. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ten wirtualny tez cieszy. Ja polecialam kilka razy na targ z owieczkami. Cena dla sprzedajacych ponad 3000sg - przecudowna!
    Potwierdzam, a ten event moga tez zrobic farmerzy z niskimi poziomami, pod warunkiem dostepu do owieczek i pomaranczy i nawet nie musza miec odblokowanej Wyspy. Wystarczy siac na malych polach i z chutney'em. :)

19. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Klon cukrowy XXL, pomarańcza XXL, daktylowiec XXL, niesplik XL, pinia XL.

Z zagród dużo gorzej: żółty punkt zbioru piór, myszy, żółta strzygalnia owiec, krety i pomarańczowe ryby.

20. gosiulka87

gosiulka87 Aktywny autor

dlatego tym razem z TS się cieszę bo poprzednim razem miałam 5x Pigwe :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.