Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze to fajerwerki ktore kiedys dawno temu byly do uzycia?
    Bo tych z obecnego eventu chyba nie mozna postawic w ogrodzie?

-katie1234- lubi to.
  2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

\\

fajerwerkowy kwiat znika gdy produkujesz w młynie,,fajerwerk kwiecia

-katie1234- lubi to.
  3. milqin

milqin Aktywny autor

No więc event banalny, skończony :D

-katie1234-, xBabciaEwa oraz 0olimpia0 lubią to.
  4. igraszka

igraszka Koneser forum

I ja skończyłam ,o dziwo. Taka mądra jestem ,nie czytałam faq ,uznałam powyższą lekturę za stratę czasu. Siałam więc badyle i kręciłam w młynie ,kręciłam i siałam .Coś mi się jednak nie zgadzało ,usiadłam więc spokojnie i wróciłam do wzgardzonej lektury , eureka ! Odkryłam,ze fajerwerki to nie tylko ozdoba ,a element potrzebny w ewencie. Tak uświadomiona skończyłam ,a powiadają :myślenie nie boli ;)

5. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

igraszko dalas rade jestem z Ciebie dumna :D

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  6. -Beata85-

-Beata85- Forumowy żółtodziób

Mi niestety zniknął fajerwerkowy kwiat z zapasów w stodole nie w młynie, tylko wtedy, kiedy użyłam baterii fajerwerków, które dostałam w zamian za wykonane zadanie. Miałam około 800 sztuk a po wystrzale baterii, za które dostałam tulejki znikneły zapasy kwiatu...

7. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ewent skończony. TS-y bez fajerwerków. Najbardziej rozbawiły mnie bobry ++ i chyba pomarańczowa fabryka jajek. Czas postawić zagrody i trochę odpocząć od siania :D

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

to bardzo dziwne,nie umiem powiedzieć dlaczego tak się stało,,może tylko PT zna odpowiedz

9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

TS-y zebrane, brak nowosci, trudno, zawsze wiecej w pasku,
    bobry mnie tym razem opuscily, za to dwa jeze wiecej do kolekcji:)

-katie1234-, xBabciaEwa oraz aleksandra lubią to.
  10. -Beata85-

-Beata85- Forumowy żółtodziób

No wlaśnie. Przyjrzyjcie się swoim inwentarzom w stodole, bo zauważyłam, że jak nie mam już fajerwerkowego kwiecia, to znika mi ilość lnu w zamian za tulejki z baterii fajerwerków. Dziwne to jest, że nikt z Was tego nie widzi, a ja nie mam zapasów na kolejne zadanie. Jak to się mówi nie ma nic za darmo. Trzeba sadzić i sadzić.

11. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie żółta mleczarnia,żaby,pomarańczowa kotlarnia ,wilki,boćki,,wszystko w pasek,,z drzewek buk xl,buk xxl,nesplik xxl,jodła xxl,i jodła xl,hi hi,też w pasek,,

12. gunia119

gunia119 Czeladnik forum

Pytanie, pewnie głupie :) Gdzie znajdę baterie fajerwerków ? W dekoracjach ?? Przeglądam je juz czwarty raz i nie widze, więc moze gdzies indziej ??

13. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

wlasnie w dekoracjach :)

-katie1234-, xBabciaEwa oraz eliza9070 lubią to.
  14. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

są na literkę B ja mam zaraz na początku w dekoracjach,,łatwo przeoczyć

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Posty nie na temat zostały usunięte.

-Beata85-, a nie używasz ich do produkcji w młynie?

16. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

witam wszystkich:music:

Sorry ale poradnik jest beznadziejnie napisany !! i za grzybka go nie rozumiem:p

Makie pytanko!!

EVENT skończyłem, i teraz CO mam zrobić z ta bateria fajerwerków?? po co mi to ?? ( event skończyłem nie strzelając z tego)):eek:o_O

17. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Żadnych fajerwerków, wielka klapa znowu, z tajemniczych żenada, 3 z kolei strusie pomarańczowe, krety 8. myszy 16 z kolei, bociany, a z drzew jedynie niesplik XXL, ...te nowości jak zwykle omijają mnie wielkim łukiem....

18. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Event zakończony.
    Czy z TS-ami odnośnie kolorowych zagród i warsztatów coś cię zmieniło, bo poza pomarańczowymi i żółtymi nic innego nie można uzyskać?

-katie1234-, 0olimpia0 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. Menasa

Menasa Forum Pro

Skończyłabym rano, ale jakoś źle policzyłam i wyprodukowałam za dużo tubek kartonowych. Teraz muszę czekać, aż skończy rosnąć ostatnia partia kwiatów i koniec.

20. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

ja dopiero zaczynam evnt nie wiem czy jeszcze warto, jak dlugo robiliscie?

-katie1234-, xBabciaEwa oraz eliza9070 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.