Opinie Teoria Wielkiego BUM

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

TS: czerwony kurnik i strusie, pomarańczowa strzygalnia i mleczarnia, do tego szopy, z drzewek: wierzba, jarząb, migdałowiec XXL, pinia XXL, daktylowiec XXL.
    Jak rzadko odwiedzam targ: to Nowy Rok zacznę od handlu "kupą" - ale cena o_O
    500 za szt

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Nie, to aż tak źle nie było.

I to są właśnie te 'niuanse", które różnią SUPERGRACZY od zwykłych klikaczy! [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2016
  3. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

brakuje mi jeszcze około 1000 sztuk lnu :) myślę że dzisiaj skończę :)

4. eliza9070

Nie chcę być wredny (od początku roku), ale ktoś niedawno napisał:
    [​IMG] Mi to do końca jeszcze lnu 750 i kwiatka 2100 brakuje i ukręcić 195 fajerwerków... Oj, muszę się brać do roboty!

5. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Event idzie do przodu :D jeszcze trochę finał. Ostatnia (mam nadzieję, że dobrze policzyłam) porcja lnu niedługo urośnie i przez noc się przemieli. :music: A u mnie noworoczny cud. Kupiłam na targu 13xCMJ po 0,7 sg sztuka. xD

6. Antenka18

Musisz być taki pamiętliwy :). Ty to mnie chyba nie lubisz :). A w temacie czekam aż mi len urośnie :)

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

szczęściara:D
    ogłaszam,że event skończony:D
    stajenni dali mi:
    wilczki x 2
    żółte guano
    kiwi
    krety
    z drzewek mi urosły:
    nieśplik XXL
    klon cukrowy XXL
    daktylowiec XXL
    jodła XXL x 2

8. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Poczytałam was troche, zostały mi roślinki ewentowe, więc wsadziłam je do młyna. Zrobie tulejki, pózniej petardy i troche sianków wpadnie, a teraz czekam co mi z TS wyjdzie:sleepy:

9. *ewa*

u mnie teraz produkują się nadprogramowe tulejki-238 szt.,z nich zrobię petardy,bo mi się zielska za dużo nasiało.................

10. xBabciaEwa

Ja nawet o tym nie pomyślałam, ale na szczęście dzisiaj inni myślą za mnie. Kręcą się tulejki.xD

11. eliza9070

E, no. Tak źle nie jest! [​IMG][​IMG]
    Ostatni len za godzinę, kwiatki - pewno rano. Nie ma sensu siedzieć do północy (dzisiaj już nikt nie poczęstuje)[​IMG]

12. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Ewent zakończony.Teraz czekam co dostanę z zagród ;)Może chociaż zimorodki :p

13. *ewa*

podobno najbardziej opłaca się zostawić fajerwerki kwiecia............

dantic3, xBabciaEwa oraz -katie1234- lubią to.
  14. Antenka18

A czy jak len który urośnie oddam dopiero pod koniec ewentu to będzie ok?? :D

15. xBabciaEwa

Tak wiem , ale muszę mieć tulejki , żeby je zrobić fajerwerki.;)

-katie1234-, mala1900 oraz dantic3 lubią to.
  16. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Krok po kroku robię ewent. Sieje,zbieram, młyn się kręci, fajerwerki wybuchają...
    A z pierwszych "śmoków" kicha- żółta mleczarnia kozia i szopy. Kiepściutko oj kiepściutko :( Mam nadzieję, że następne będą lepsze, bo naprawdę szkoda będzie czasu na to wszystko >:(
    No i...kolejne szopy, żółte karpie koi i pomarańczowa owczarnia... :mad::mad::mad:. Dno i kupa mułu >:(xD:mad: A może tak kiedyś dziobaki? Albo pancerniki? Albo żółwika by ze mną przybili? Ale po co??? :mad::mad::mad:

17. *ewa*

no..........ja też robię tulejki......................

18. princessca

princessca Okazjonalny autor

U mnie gorzej z TS pomarańczowe kury, heheh reszta też nie lepiej, dobrze że już 6 zadanie kończę i event przejdzie do historii

eliza9070 i -katie1234- lubią to.
  19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

gdzie te baterie sa bo w poradniku nic nie jest napisane?

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
  20. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

W ekwipunku. Tam, gdzie itemy.

-katie1234- i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.