ten sam problem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 24 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

czyli oazy milosci

Sookie lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Taka sama odpowiedź : >>>KLIK<<<
    Nic innego niestety nie wymyślę i z poziomu forum nie jestem w stanie sprawdzić co jest przyczyną problemu,dlatego też Ciebie również proszę o napisanie zgłoszenia do PT.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Informacja uzyskana z PT jest całkowicie nieprzydatna, absolutnie nie wyjaśnia przyczyn problemu i nijak nie pomaga w jego rozwiązaniu. Szkoda energii.

4. SMOD_Atena

chomcio40,czy ciasteczka flashowe zgodnie ze wskazówkami z tego poradnika : >>>KLIK<<< również zostały wyczyszczone ? Ta czynność ma bardzo duży wpływ na poprawne działanie gry.

5. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Tak, Ateno, zostały wyczyszczone. Nie trudziłabym się zgłaszaniem problemu na forum ani korespondencją z PT, gdybym tego wcześniej nie zrobiła...

6. SMOD_Atena

To może spróbuj jeszcze zamknąć przeglądarkę i system,uruchom ponownie i ponownie zaloguj się do gry.Kiedy u mnie się coś dzieje(choć bardzo rzadko)to próbuję wszystkiego i zawsze problem ustępuje.Być może potrzebne jest przeskanowanie systemu jakimś programem czyszczącym,polecam Advanced SystemCare.Innych pomysłów nie mam niestety.

7. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Dzięki za podpowiedzi, oczywiście zresetowałam wszystko, nawet przenosłam się na inny komputer i też to samo. Może oba trzeba wysprzątać.

8. SMOD_Atena

Grając w grę przeglądarkową czyszczenie pamięci i ciasteczek to podstawa i takie czynności należy wykonywać standardowo co kilka dni lub przynajmniej 2-3 razy w miesiącu.Poza tym jest jeszcze wtyczka AFP,nie zawsze ta najnowsza współdziała z grą tuż po jej wprowadzeniu i czasami dobrze jest powrócić do poprzedniej wersji,a w tym celu należy przeprowadzić reinstalację wtyczki.
    Surfując po różnych stronach internetowych pamięć podręczna zawalana jest przez różne śmieci pozostawiane przez te strony w postaci ciasteczek ale nie tylko,dlatego też polecam również czyszczenie systemu.Nie wiem co jeszcze mogłabym podpowiedzieć,może sprawdzenie programu antywirusowego czy jest zaktualizowany,bo jeśli wymaga aktualizacji to też może mieć negatywny wpływ na grę.
    To chyba już wszystko i nic więcej nie wymyślę,tak że jak już napisałaś do PT to kontynuuj proszę korespondencję,aby znaleźć w jakiś sposób przyczynę,z poziomu forum nie jesteśmy w stanie tego zrobić.

jasko54, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. jasko54

jasko54 Stały bywalec

wiecej pytan nie mam wszystko jasne i zrozumialam dziekuje

10. SMOD_Atena

W takim razie ja również dziękuję,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.