temat do wymian

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 30 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy i jeśli tak,to gdzie można założyć temat do umawiania wymian podczas g&t?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie jestem w stanie Ci w tej chwili odpowiedzieć czy i w którym miejscu, pozwolisz że przekażę Twoją prośbę, jak tylko coś ustalimy, to damy znać co i jak, dobrze? :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dobrze,ustalajcie :)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jestem za :D tym bardziej ze widać w oddali G&T ;)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę o cierpliwość, jak pisałem jak ustalimy zasady, to damy znać. :)

6. goslu

goslu Forumowy żółtodziób

farmerzy proszę o podpowiedź jaka zagroda daje KOC PIKNIKOWY , dziękuje za podpowiedź pozdrawiam

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Młyn - fabryka prowadzona przez wiewiórki.
    Ale to nie jest wątek do takich pytań, następnym razem załóż własny :)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję za pomoc, goslu następnym razem załóż proszę własny wątek by nie zaśmiecać już istniejących pytaniami nie na temat. :)

9. goslu

goslu Forumowy żółtodziób

ok. i bardzo bardzo dziekuję za szybką odpowiedź:D

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy jeszcze ustalenia trwają?Mam nadzieję,że temat nie zostanie zamieciony pod dywan,jak sprawa nieprawidłowych stajennych....

11. Nie foczuniu jak sama widzisz wątek cały czas jest otwarty, ustalenia trwają cały czas czekamy na jakieś wieści :)

Pozdrawiam :)

12. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Ustalenia muszą jeszcze trwać, bo założenie takowego wątku byłoby równoznaczne z szybkim G&T- a to przecież ma być niespodzianka i zaskoczenie. Temat jedynie dla wyroczni.

13. 20maja2000

20maja2000 Czeladnik forum

I jak ustalenia? Widzę, że temat został zamieciony pod dywan :/

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

20maja2000 prosimy jeszcze o cierpliwość, myślimy nad tym i damy znać, nie zapomnieliśmy o tym. :)

15. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Dobry wieczór:)
    Ustalone zostało, że wątek taki może powstać TU

Bardzo proszę, aby w pierwszym poście zawarta była informacja, że jeden gracz może zamieścić jeden post oraz o obowiązku przestrzegania zasad działu i regulaminu forum. Oraz TAKĄ informację z poradnika.
    Otwarcie wątku nie oznacza, że zbliża się mini event.

Moderatorzy pilnujący działu będą w pierwszym poście dodawać nick osoby, która zamieściła ofertę wraz z linkiem do postu.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

17. chris975

chris975 Fanatyk forum

Utworzyłem topik - bardzo proszę przedstawiciela Ekipy o sprawdzenie czy wszystko jest w porządku :)

18. SMOD_Atena

Osulli kolejny Twój post usunęłam,ponieważ również był nie w temacie.

chris975 w utworzonym temacie dodaj proszę informację,że jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać,to moze skorzystać z opcji "Edytuj",oraz że nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji,a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2014
  19. chris975

chris975 Fanatyk forum

Zrobione :)

20. SMOD_Atena

dopisz proszę jeszcze to zdanie : "oraz że nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji,a jedynie do zamieszczania ogłoszeń".
    I jeszcze jedno,zamieść w poście informację,jaką tutaj napisała BA_Izolda*,mianowicie : "Moderatorzy pilnujący działu będą w pierwszym poście dodawać nick osoby, która zamieściła ofertę wraz z linkiem do postu".

Ostatnie edytowanie: 4 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.