telefon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 30 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

dzien dobry .chcialabym zeby Mod lub ktos z farmerów dradził mi jaki mam kupic telefon,zeby grac czasem na telefonie. obecnie mam samsunga j3 ale wyskakuje mi ze nie moge zainstalowac adobe flash player.

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

To nie kwestia telefonu tylko przeglądarki. Ściągnij sobie przeglądarkę Puffin, tam farma działa - aczkolwiek ostatnio są reklamy :sleepy:

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj lidia1963.

Osobiście nie gram na telefonie ale z tego co wiem to potrzebna jest wtyczka Puffin czy coś w tym stylu. Więcej informacji na temat gry na telefonie i różne wskazówki znajdziesz w tym wątku: Farmerama na urządzeniach mobilnych.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

ania1713 dziękuję za pomoc, ale z tego co wiem to telefon i oprogramowanie też ma znaczenie :)

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

telefon nie ma znaczenia, o ile ma internet, a przegladarka pufin ma w sobie wbudowanego flasha

5. SMOD_Atena

cyfrzakk dziękuję za pomoc, czyli ja się nie znam :oops: a myślałam, że nie na każdy telefon można ściągnąć tego Puffina ;)

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

cyfrzakk lubi to.
  6. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

dziekuje za rade i pozdrawiam

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.