teatr

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -wiercipiętka-, 28 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Dlaczego pomimo posiadanych składników nie mogę otwierać okienek w teatrze
    (pozostałe 3 mam już zrobione)

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-wiercipiętka-, cytat z poradnika:
    "Na planszy dostępne będą również podpowiedzi, tzn. po kliknięciu w budynek jaki będziemy chcieli udekorować podświetlą się obiekty, jakie będzie trzeba ozdobić najpierw (o ile będą wymagane). Dla przykładu posłużono się budynkiem przedstawiającym uniwersytet."
    Jeśli nadal będą problemy proponuję kontakt z pomocą techniczną gry.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. -wiercipiętka-

dzięki, ale niewiele ta odpowiedź wniosła.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W cytacie z poradnika, który podała TL_Mouse jest napisane, że
    Tak więc chcąc udekorować wybrany budynek kliknij na niego i spójrz, które obiekty się podświetlą. Te które się podświetlą muszą zostać udekorowane najpierw, tak jak na przykładowym obrazku:

Jeśli u Ciebie to się nie sprawdzi to tak jak już napisała TL_Mouse, zapraszamy do PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -wiercipiętka-

dzięki nie mam pytań , to co piszecie to i w poradniku wyczytałem , tylko się w rzeczywistości nie sprawdza

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-wiercipiętka-, skoro są nadal problemy jak pisałam w poście wyżej skontaktuj się z pomocą techniczną, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia.
    Dziękuje i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.