Teatr iluzji ten sam błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewelina_Mi, 12 czerwca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewelina_Mi

Ewelina_Mi Forumowy żółtodziób

Mam to samo zadanie 3 (koło) mam oznaczone gwiazdką. Towaru mam wystarczającą ilość, brak możliwości oddania.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ewelina_Mi sprawdź w innych zakładkach (sztuczkach). Zgodnie z poradnikiem:

"Zadania pogrupowane są na 4 sztuczki, których kolejności nie można wybierać. Początkowo dostępna będzie grupa zadań dla Sztuczki z kapeluszem, w niej aktywne będą zadania od 1 do 7. Po wykonaniu dowolnego z nich zostaniemy automatycznie przeniesieni do kolejnej grupy (Ryzykowne nurkowanie), gdzie ponownie wykonujemy jedno z 7 dostępnych zadań.

W ten sposób kontynuujemy, aż wszystkie 28 zadań zostanie zakończone. Dopiero to odblokowuje ostatni bonusowy krok w każdej z grup."

Czy w żadnej ze sztuczek pomimo posiadania wymaganego towaru w kolejnym zadaniu nie możesz tego zadania wykonać?

3. Ewelina_Mi

Ewelina_Mi Forumowy żółtodziób

po 10-tym przelogowaniu działa na razie. Dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro działa to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.