Targ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blachyosw, 22 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blachyosw

blachyosw Czeladnik forum

Witam.

Mam takie pytanie odnośnie sprzedaży na targu. Wystawiłem parę rzeczy na sprzedaż lecz niestety nie mam żadnej informacji czy dana rzecz się sprzedała czy nie.. żadnej informacji. Jak to w ogóle sprawdzić? (Dodam, że cały czas produkuję daną rzecz i naprawdę ciężko mi się połapać czy zostało to w końcu sprzedane czy też nie).

Pozdrawiam.

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Towar na targu może wisieć tydzień.
    Jak nie zejdzie, to będzie info, że wrócił do stodoły.
    Gdy ktoś kupi, to żadnego info nie ma.
    W międzyczasie można monitorować swoje oferty w zakładce "Własny stragan".

3. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Rysiu, dzięki za pomoc :)

blachyosw, czy masz jeszcze jakieś pytania?

hlnrys lubi to.
  4. blachyosw

No właśnie tam w zakładce "własny stragan" nic już nie mam, a miałem :) czyli poszło rozumiem?

5. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli w zakładce nic nie masz, to znaczy, że poszło :). Dla pewności możesz jeszcze wejść na targ i jeśli pamiętasz po jakiej cenie wystawiałeś to sprawdzić oferty właśnie w takich cenach. Z moich obserwacji wynika, że czasem zakładka "własny stragan" reaguje z lekkim opóźnieniem i widać w niej oferty, które już zeszły, albo jeszcze nie widać tych niedawno wystawionych. Ale w zdecydowanej większości przypadków można jej zaufać :)

Czy już wszystko jasne?

6. blachyosw

Tak jest :) dziękuje za info :) Warto by bylo pomyślec o takiej wlasnie informacji, ze dana rzecz zostala sprzedana :) To przydatne. Ale no cóż na razie jest jak jest i dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi. Temat dla mnie samego może być juz zamknięty bo w tej kwestii juz nie mam pytań :) Dziekuje jeszcze raz.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.